follow Cereri oferta » Acoperire piscina
  home     Cereri oferta   Acoperire piscina
Acoperire piscina
Postata la 22-08-2017, 10:22 in Acoperiri metalice cu livrare in TOPLITA, jud. HARGHITA
Buna ziua,
Am dori o oferta pentru acoperirea unei piscine cu dimensiunea de 40 m lungime si 30 m latime.Pentru orice informatii necesare va rog solicitati-mi pe adresa de e-mail.
Multumesc
Cerere deschisa!
Postati oferta dvs. daca aveti o firma inregistrata in portalul nostru.
Pentru inregistrare sau autentifcare vedeti coltul in dreapta sus.
Vanzator: DAMIAN CONSULTING SRL
23-08-2017, 17:48
Pentru o oferta clara si la obiect probabil aveti idee ce teren de rezerva aveti in jurul piscinei pe cele patru laturi, ce dotari aveti nevoie , inclusive sistemul de deumidificare si preparare aer. La aceste dimensiuni, 40x30m presupunem ca este o piscine cu acces public si este bine sa se faca mai intai in proiuect complet de amenajare din care sa rezulte apoi datele finale dimensionale ale acoperirii. Singura variant eleganta si rezistenta moderna la aceasta ora este acoperirea cu lemn stratificat curbat. Noi putem sa ne ocupam de priectul de fezabilitate si de cooptarea firmelor specializate in domeniu care sa va realizeze intregul proiect. Fiind specializati in constructia de piscine putem sa va sfatuim cat mai bine pe acest domeniu.
Cu stima
ing. Damian Dinu
 
Raspuns
Cumparator
23-08-2017, 19:50
Buna ziua,

Va multumesc pentru promtitudine.Asa este aveti dreptate dar m-ar interesa un pret,chiar daca este orientativ pentru ca doresc sa stiu daca valoarea unei investitii este rentabila si daca pot sa o sustin.
Este o piscina publica cu dimensiunea de 18 m latime si 33,33 m lungime.Am dat o suprafata care include si spatiul dintre marginea bazinului si peretele constructiei.
Doresc sa o acopar dar am nevoie de toate datele orientative ale investitiei.
Va multumesc
cu consideratie,
Bogdan Buda
Raspuns
DAMIAN CONSULTING SRL
28-08-2017, 12:42
Pot sa va ofer ca si comparatie pretul unei acoperiri de piscina pentru Mamaia, care nu s-a construit inca. Piscina este curba si acoperirea urmareste conturul piscinei cu aproximatie. Aria acoperita este de circa 402mp la un pret total de 182.079 lei +TVA in care intra structura de rezistenta(stalpi, grinzi) 134.722 lei+TVA, proiectare 8165 lei+TVA, fitinguri si materiale marunte 39.192LEI+TVA. Am putea face o medie pe metrul patrat de suprafata acoperita insa valorile pot diferi in realitate functie de forme si amplasari. Inaltimea acoperirii pleaca de la 3m la 4,5m in panta constanta.
Deci luand in considerare suprafata si costul total(fara fundatii) am obtine o medie de circa 453 LEI/mp. La suprafata dumneavoastra de circa 600mp at rezulta un cost de aproximativ 272.000 lei+TVA. Dar asa cum am spus totul este estimativ, pretul final obtinandu-se numai dupa executia proiectului tehnic final.
De asemenea nu sunt cuprinse in calcul fundatiile necesare unei asemenea structuri si instalatia de deumidificare.
O valoare aproximativa a instalatiei de deumidificare si recuparare caldura cu adaos de aer proaspat at fi in jur de 48000-55000 EURO+TVA. Valoarea difera functie de volumul total de aer, suprafata vitrata totala, temperatura apei, numarul de utilizatori simultan in apa, etc. Instalatia de deumidificare aduce un mare aport la incalzirea rapida a aerului in incinta piscinei, mult mai rapid decat caloriferele sau alte sisteme de incalzire.
Asadar asta este o orientare cred eu, suficient de edificatoare pentru in pret estimative. Mai departe daca va hotararti trebuie sa trecem la lucruri serioase, proiectare si executie. Putem sa va ajutam si la instalatiile piscinei deca aveti nevoie, finisaje si orice in domeniul piscinelor.
Cu stima
ing. Damian Dinu