follow Cereri oferta » proiect obtinere FE NERAMBURSABILE
  home     Cereri oferta   proiect obtinere FE NERAMBURSABILE
proiect obtinere FE NERAMBURSABILE
Postata la 15-03-2016, 9:53 in Consultanta afaceri cu livrare in PLOIESTI, jud. PRAHOVA
Buna ziua,
Am dori o oferta pentru un plan de afacere pentru obtinerea de fonduri europene nerambursabile, am ideea, dar imi trebuie un proiect.
Cerere deschisa!
Postati oferta dvs. daca aveti o firma inregistrata in portalul nostru.
Pentru inregistrare sau autentifcare vedeti coltul in dreapta sus.
Vanzator: MVP MIBAS CONCEPT SRL
15-03-2016, 13:02
Buna ziua,

Ca sa va putem propune un program sunt necesare mai multe informatii despre proiectul pe care il doriti. Asteptam detalii la telefon sau prin e-mail, iar despre noi aflati mai multe pe www.consultanta-profit.ro.

Multumim!
 
Raspuns
Cumparator
15-03-2016, 14:58
Bună ziua, doresc sa deschid un atelier de mobila in mediul urban, ma interesează dacă se pot obține fonduri europene pentru acest proiect. Menționez ca firma nu este infiintata. Sau un salon de înfrumusețare, care credeți ca ar meege mai bine si ar avea mai multe sanse la obtinerea fondurilor? Si pentru a obține FE trebuie mai întâi sa deschid firma sau o pot deschide ulterior? Mulțumesc
Raspuns
MVP MIBAS CONCEPT SRL
16-03-2016, 18:56
daca nu aveti o firma puteti accesa mai usor programele destinate incepatorilor dar suma este de circa 10.000 euro din care doar 50 % nerambursabili
Raspuns
Cumparator
16-03-2016, 20:49
pot sa infiintez firma inainte, daca asta inseamna ca mi se acorda mai multi bani.mA INTERESEAZA DACA MA PUTETI AJUTA CU UN PROIECT SI CAT AR COSTA. mENTIONEZ CA NU AM BANI SA VIN EU CU PARTEA MEA.
Vanzator: AFN GRUP
16-03-2016, 22:30
Din discutia dvs de mai jos inteleg ca nu aveti fonduri pentru incepera unei afaceri si doriti sa aplicati pentru un proiect finantat din fonduri europene, corect?
In acest caz nu aveti nevoie doar de un plan de afaceri.
O oferta va pot face doar in momentul in care se stie ce afacere doriti sa incepeti, unde si de cati bani aveti nevoie.
 
Raspuns
Cumparator
16-03-2016, 23:02
Dar de ce anume am nevoie? Stiu ce afacere vreau, știu unde și pot pune pe hârtie și o suma de bani. Problema este ca nimeni nu îmi spune nimic concret, eu nu stiu cum se procedeaza, care sunt pasii, ce condiții trebuie sa ai minim, în ce consta proiectul și altele. Ca sa știu dacă pornesc la drum, trebuie sa știu mai întâi regulile, condițiile etc sa stiu daca are rost sau nu. Eu afacerea as incepe-o și mâine, dar nu am resurse financiare.
Raspuns
AFN GRUP
17-03-2016, 8:59
Buna ziua,

Nimeni nu va poate spune ceva concret atata timp cat nu stim ce afacere doriti sa porniti.
In functie de afacerea dorita se verica pe ce tip de masura de finantare se poate aplica, ce tip de cod CAEN este necesar, daca este nevoie de constructie sau modernizari, daca este nevoie de studiu de fezabilitate. Daca proiectul presupune doar achizitie de echipamente s.a.m.d, daca consultanta este eligibia sau nu; de aceea nu va pot spune cat costa planul de afacere.
Pasi care trebuie urmati depind de idea pe care doriti sa o puneti in practica.
Mai multe detalii la telefon sau e-mail.
Raspuns
Cumparator
17-03-2016, 10:51
spuneti-mi , va rog, o adresa de mail sau un nr de tel unde pot detalia.
Raspuns
AFN GRUP
23-03-2016, 23:49
Scuze de intarziere, nu am vazut mesajul dvs. Adresa de mail: cristianstan.consultanta@gmail.com