follow Cereri oferta » MONTARE FIBRA OPTICA
  home     Cereri oferta   MONTARE FIBRA OPTICA
MONTARE FIBRA OPTICA
Postata la 17-07-2017, 10:55 in Fibra optica cu livrare in SIBIU-municipiul, jud. SIBIU
Buna ziua,


In vederea inaintarii unei oferte pentru instalare fibra optica in judetul nostru va rugam sa ne transmiteti oferta dumneavoastra de pret pentru:

1. sapatura in pamant de diverse consistente, adancime standard 1,2m (adancimea se va reduce in teren tare/foarte tare la 1/0,7m), instalare doua tuburi PVC de 40mm, instalare folie avertizoare si umplere sant – 44 km (pret/m)

1.1 sapatura in pamant de diverse consistente, adancime standard 1,2m (adancimea se va reduce in teren tare/foarte tare la 1/0,7m), instalare doua tuburi PVC de 40mm, nisip (inclusiv transportul acestuia pe distante intre 1 si 3 km pe drum de pamant), instalare folie avertizoare si umplere sant (pret/m)

2. sapatura in zona betonata cu taiere si spargere beton, instalare doua tuburi PVC de 40mm, instalare folie avertizoare, umplere sant, evacuare moloz (max 10km) si refacere zona afectata cu beton – 2,3 km (pret/m)

2.1 sapatura in zona betonata cu taiere si spargere beton, adancime standard 1,2m (adancimea se va reduce in teren tare/foarte tare la 1/0,7m), nisip (inclusiv transportul acestuia pe distante de max. 200m in oras), instalare doua tuburi PVC de 40mm, instalare folie avertizoare, umplere sant, evacuare moloz (max 10km) si refacere zona afectata cu beton (pret/m)

3. sapatura in gropi poligonale pentru instalare camine de tragere, pentru plantare stalpi de lemn si pentru gropi de lansare la foraje dirijate (pret/mc)Lucrarile se vor derula in Resita, Bocsa, Caransebes si intre Resita si Oravita.Data de incepere a lucrarilor – sfarsitul lunii iulie 2017

Termenul de finalizare – 31.12.2017Dat fiind termenul foarte scurt pana la demararea lucrarilor asteptam oferta dumneavoastra in cursul acestei zile. Va rugam sa specificati daca lucrarile pe care le aveti in derulare va permit sa contractati intreaga lucrare sau doar parti din aceasta.Multumesc.
Cerere deschisa!
Postati oferta dvs. daca aveti o firma inregistrata in portalul nostru.
Pentru inregistrare sau autentifcare vedeti coltul in dreapta sus.