follow Cereri oferta » Utilaje productie hartie igienica, masina ambalat
  home     Cereri oferta   Utilaje productie hartie igienica, masina ambalat
Utilaje productie hartie igienica, masina ambalat
Postata la 6-03-2017, 8:51 in Masini de ambalat cu livrare in RAMNICU VALCEA, jud. VALCEA
Buna ziua,

Am dori o oferta pentru utilaje productie hartie igienica semiautomat, banzic taiere, masina de ambalat cat si masini pentru tuburi carton.

Multumesc!
Cerere deschisa!
Postati oferta dvs. daca aveti o firma inregistrata in portalul nostru.
Pentru inregistrare sau autentifcare vedeti coltul in dreapta sus.
Vanzator: SC LAMAR IMPEX SRL Silver
6-03-2017, 14:43
va rog lasati un nr de telefon pentru contact.

suntem producatori, fabricanti de utilaje si echipamente care produc,taie,lamineaza,gofreaza role de hartie, prosop hartie, tuburi din carton si servetele din anul 2002.
nu intermediem, nu comercializam, suntem fabricanti de astfel de utilaje&echipamente si ca atare, fabricam si vindem utilajele noastre numai pe baza de comanda.
Utilajele vin insotite la cumparare de catre toate documente necesare productiei: certificat garantie 12 luni, declaratie conformitate de producator, norme de protectia muncii PSI si NTSM in vigoare, carte tehnica corespunzatoare utilajului, instructiuni personal deservire & exploatare, 3 tipuri de procese verbale, certificat Sisteme de Management al Calitatii SREN ISO 9001- 2008 ca fabricant autorizat, etc
Servicii Gratuite: montajul, asamblarea si punerea in functiune a utilajelor, efectuare probe de lucru cu hartia Dvs ( sau contra-cost cu hartia furnizata de firma noastra), instructajul operatorului care va deservi utilajul/ utilajele.

In documentul atasat va oferim un certificat care atesta calitatea noastra de FABRICANTI ai acestor echipamente: Certficatul Sistemelor de Management al Calitatii pentru utilajele fabricate de noi, SR EN ISO 9001-2008.

Va multumesc anticipat pentru interes si timpul acordat si va stau la dispozitie si pentru alte relatii suplimentare & suport tehnic.

cu stima si deosebit respect,
SC Lamar Impex SRL
www.procesarehartie.bizoo.ro