follow Cereri oferta » Proiectare si montaj centrala fotovoltaica
  home     Cereri oferta   Proiectare si montaj centrala fotovoltaica
Proiectare si montaj centrala fotovoltaica
Postata la 5-02-2018, 10:43 in Panouri fotovoltaice cu livrare in TARGU FRUMOS, jud. IASI
Buna ziua

Ma numesc Sergiu si sunt din Targu Frumos Jud. Iasi

Doresc sa instalez o centrala fotovoltaica de 15kw trifazic in sistem on-grid pentru compensarea consumului casnic si al unei centrale electrice pentru incalzirea locuintei din localitate.

Din ce am citit pe internet am inteles ca pentru inceput trebuie sa cer la Eon racordarea trifazica cu contor pentru tarif zi/noapte si cu revers pentru injectarea surplusului in retea (cand nu este folosit de mine) , iar apoi sa contractez o firma sau o persoana autorizata sa-mi monteze panourile fotovoltaice si invertorul . Pentru inceput ma gandesc sa montez 26-28 de panouri, undeva la 7-8 kw (deoarece nu dispun de suficienti bani pentru 15 kw) , iar dupa un an sa completez pana la 15-16 kw. Doresc de la dumneavoastra o oferta de montaj la sol cu structura reglabila pentru iarna / vara a 26-28 panouri cu optimizatoare Solaredge P600 plus invertorul Solaredge SE15K . Astept cu interes oferta dumneavoastra .
Cerere deschisa!
Postati oferta dvs. daca aveti o firma inregistrata in portalul nostru.
Pentru inregistrare sau autentifcare vedeti coltul in dreapta sus.
Vanzator: SC ITECHSOL SRL Gold
6-02-2018, 22:01
Am preluat datele dvs. si in cel mai scurt timp va vom contacta cu privire la cerera pentru proiectare si montaj centrala fotovoltaica.
Vedeti intre timp cateva articole din catalogul nostru de pe Afacerist.ro: