|   Autentificare   |   Inregistrare
 CAEN
(014) Cresterea animalelor...
(01) Agricultura, vanatoare si serv...

Din clasa 01
(01) Agricultura, vanatoare si serv...
(011) Cultivarea plantelor nepermane...
(0111) Cultivarea cerealelor (exclusi...
(0112) Cultivarea orezului...
(0113) Cultivarea legumelor si a pepe...
(0114) Cultivarea trestiei de zahar...
(0115) Cultivarea tutunului...
(0116) Cultivarea plantelor pentru fi...
(0119) Cultivarea altor plante din cu...
(012) Cultivarea plantelor din cultu...
(0121) Cultivarea strugurilor...
(0122) Cultivarea fructelor tropicale...
(0123) Cultivarea fructelor citrice...
(0124) Cultivarea fructelor semintoas...
(0125) Cultivarea fructelor arbustilo...
(0126) Cultivarea fructelor oleaginoa...
(0127) Cultivarea plantelor pentru pr...
(0128) Cultivarea condimentelor, plan...
(0129) Cultivarea altor plante perman...
(013) Cultivarea plantelor pentru in...
(0130) Cultivarea plantelor pentru in...
(014) Cresterea animalelor...
(0141) Cresterea bovinelor de lapte...
(0142) Cresterea altor bovine...
(0143) Cresterea cailor si a altor ca...
(0144) Cresterea camilelor si a camel...
(0145) Cresterea ovinelor si caprinel...
(0146) Cresterea porcinelor...
(0147) Cresterea pasarilor...
(0149) Cresterea altor animale...
(0150) Activitati in ferme mixte (cul...
(016) Activitati auxiliare agricultu...
(0161) Activitati auxiliare pentru pr...
(0162) Activitati auxiliare pentru cr...
(0163) Activitati dupa recoltare...
(0164) Pregatirea semintelor...
(017) Vanatoare, capturarea cu capca...
(0170) Vanatoare, capturarea cu capca...
 
Aveti codul CAEN 014? Adaugati firma in baza noastra de date si in cel mai scurt timp va fi vizibila in aceasta pagina!
Inregistrare Firma
 
Cresterea animalelor
Cod caen 014 rezultate de la 1 pana la 20 din 38 firme
Pagina va este utila? Distribuiti pe    
 
Cauta Produse Web Afaceri firme
--> Arboricultura Amenajari exterioare Gradinarit
Amenajarea de interioare din locuinte, sedii de firme, hoteluri si institutii cu plante decorative si flori. amenajarea si reamenajarea spatiilor verzi. amenajarea de fantani arteziene, lacuri artificiale si montarea de spoturi subacvatice. instalarea de sisteme de irigare prin picurare, microaspersie si aspersiune. instalarea sistemelor de drenaj, lucrari de intretinere a spatiilor verzi, alte activitati (montaj spoturi luminoase, umbrare, garduri, foisoare, etc). producerea materialului dendro

De intretinere   Fantani arteziene   Ingrasaminte bio  


--> Echipamente irigatii Flori Horticultura
Productie de plante pentru jardiniere, ghiveci, de apartament si exterior. proiectare, executie si intretinere gradini, parcuri sau orice alt fel de spatii verzi. alaturi de serviciile de proiectare, executia lucrarilor este realizata de o echipa de muncitori cu experienta, capabila sa puna in practica proiectele.

Arhitectura peisagera   Intretinere parcuri   Intretinere plante  


--> Echipamente irigatii Flori Horticultura
Amenajari spatii verzi, irigatii profesionale, comercializare si inchiriere plante si flori la ghiveci, confectionare si livrare cosuri cadou. satisfacerea nevoilor clientilor nostri pentru amenajarea spatiilor verzi reprezinta serviciul de baza pe care il oferim, si in jurul caruia sint construite toate celelalte activitati ale firmei.

Cosuri cadou   Irigatii profesionale   Mobilier gradina  

Cosuri cadou

--> Proiectare Consultanta Consultanta in afaceri
Societatea presteaza servicii in domeniul arhitecturii peisagere: proiectare, consultanta, coordonare pe teren. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!

Arhitectura peisagera   Proiectare arhitectura peisagera  


--> Echipamente irigatii Amenajari exterioare Gradinarit
Amenajari si intretinere spatii verzi, comercializare arbori si arbusti, iazuri si cascade ornamentale, sisteme de irigatii, gazon rulant, intretinere spatii verzi. realizam amenajari si intretineri spatii verzi, comercializare arbori, plante si arbusti, scoarta ornamentala, pamant de flori, cascade, iazuri, cursuri de apa, alpinarii, gazon rulant, stancarii, sisteme de irigare..

Cascade ornamentale   Intretinere spatii verzi   Scoarta ornamentala  


Harmonya garden s.r.l. este reprezentant si distribuitor autorizat in romania al firmei rain bird inc. - sua, lider de piata in domeniul irigatiilor profesionale.societatea noastra este specializata in proiectarea si asistenta tehnica, necesare realizarii sistemelor automate de irigatii, concepute cu produse marca rain bird. harmonya garden s.r.l. doreste sa furnizeze clientilor sai solutia optima pentru realizarea sistemelor automate de irigatii, oferindu-va asistenta la proiectare.

Amenajari terenuri   Asistenta tehnica   Irigatii profesionale  

Masina de sapat santuri

Sc gardensis srl este o firma din timisoara care se ocupa cu amenajarea si intretinerea spatiilor verzi, comercializarea si realizarea de sisteme de irigare prin aspersoare si picurare. sc gardensis srl este o firma cu personal calificat in domeniul spatiului verde, care se ocupa de: proiectare, amenajare, intretinere, executie instalatii de irigat si iluminat.

Aspersoare spray   Banda picurare   Duze aspersoare  

Electrovana HV 100 Rain Bird

--> Agricultura Echipamente irigatii Flori
Solutii complete in irigatii rezidentiale. irigatii automatizate pentru spatii verzi si terenuri sportive (fotbal, golf, tenis, etc). oferim proiectare gratuita si asistenta la montaj. oferta noastra include si o gama variata de produse pentru realizarea sistemelor de irigare prin picurare. politici de preturi cu discounturi de la listele oficiale de produse in fuctie de cantitatea de marfa contractata, de istoricul cu clientul respectiv si de perspectiva colaboararii.

Cutii protectie   Flori gazon   Irigare prin aspersie  


--> Amenajari exterioare Amenajari interioare Decoratiuni
Societate cu profil arhitectura peisagera, amenajari interioare si exterioare de spatii verzi cu sisteme complete iazuri cascade, cursuri de apa, cu pietre naturale ornamentale sau artificiale inclusiv placari cu placi si dale.

Arhitectura peisagera   Pietre naturale   Placari cu placi  


Pet shop on-line ce comercializeaza hrana si accesorii pentru animale (acana, eukanuba, biomill, royal canin, pro pac, etc.). site-ul mai contine si descriere rase de caini si pisici, concursuri, album foto, sfaturi utile. livrare este gratuita in bucuresti. program livrari: luni - vineri: 08.00-20.00 sambata: 10.00 - 14.00. in alte localitati livrarea se face prin posta romana sau prin curier rapid.

Accesorii animale   Accesorii caini   Album foto  


Inginer horticol - persoana fizica autorizata in amenajare si intretinere spatii verzi in timisoara si judetul timis. dintre serviciile oferite: pentru spatiile gazonate: - gazonare, tuns gazon, erbicidare buruieni, aerare gazon,greblare mecanica, aplicare ingrasaminte, stropiri cu insecticide fungicide pentru garduri vii. - tundere, taieri de regenerare, fertilizari, stropiri impotriva bolilor si daunatorilor,

Aerare gazon   Amenajare spatii verzi   Aplicare ingrasaminte  

Taieri si tratamente pomi

Proiectam, amenajam, intretinem spatii verzi, gradini, instalare gazon samanta sau rulou, arbusti, stancarie, iazuri, comercializam plante ornamentale de exterior: arbusti, arbori, conifere, plante perene, etc. amenajarea propriu zisa, va urmari sa satisfaca nevoile clientului, sa fie in armonie cu mediul inconjurator si cu arhitectura contrucţiei, spaţiul verde sa fie functional, estetic, intim, etc..

Amenajari gradina   Amenajari iazuri   Arhitectura peisagera  

Amenajari Gradini

--> Gradinarit
Proiectare, amenajare, intretinere gradini; aranjamente florale si buchete decorative; seminte de flori si de legume; ingrasaminte chimice; plante de exterior;consultanta agricola si horticola

Consultanta agricola   Ingrasaminte chimice   Spatii verzi  


--> Echipamente irigatii Flori Gradinarit
Datorita cererilor primite de la clientii nostrii ne-am specializat in proiectarea si instalarea de sisteme de irigatii automate. activitatea noastra de proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi, ne-a determinat sa incepem colaborarea cu diferiti producatori de material dendro-floricol din europa si sa facem importuri, pentru a veni in intampinarea clientilor nostri cu cele mai bune oferte calitate-pret.

Intretinere spatii verzi   Plante decor   Plante decorative  


Proiectare, amenajare, intretinere spatii verzi si obiecte de arta unique landscaping va sta la dispozitie cu ing. peisagisti, designeri, artisti plastici ai generatiei tinere, totul pentru a transforma intr-o ambianta unica locul pe care-l doriti sa-l amenajati. unique landscaping va pune la dispozitie atat ingineri peisagisti cat si designeri, artisti plastici, care sa va sustina in initiativa dumneavoastra, pentru orice amenajare peisagistica, inca de la faza de proiectare.

Amenajare peisagistica   Amenajari lacuri   Flori anuale  


Firma a fost creata in anul 2005, este specializata pe partea de intretinere spatii verzi, gradini, livezi familiale, etc. servicii: pentru spatiile gazonate: - tuns gazon, erbicidare buruieni, aerare gazon, greblare mecanica, aplicare ingrasaminte, stropiri cu insecticide, fungicide pentru garduri vii. - tundere, taieri de regenerare, fertilizari, stropiri impotriva bolilor si daunatorilor, plantari. pentru arbori si arbusti, pomi fructiferi.

Aerare gazon   Aplicare ingrasaminte   Consultanta horticola  


--> Echipamente irigatii Flori Gradinarit
New vision garden design are ca obiect de activitate proiectarea si amenajarea peisagistica complexa, profesionista a gradinilor si a spatiilor verzi. suntem o echipa tanara care va ofera consultanta pentru solutionarea problemelor legate de amenajarea si intretinerea gradinilor sau a spatiilor verzi si va pun in practica ideile pentru a va bucura de o ambianta verde deosebita.

Amenajari gradina   Arhitectura peisagistica   Gard viu  


Cherry's garden srl, are ca domeniu de activitate amenajarea spatiilor verzi, firma ofera servicii complete care constau in amenajari exterioare incepand de la curatare, erbicidari totale, completari de sol, imbunatatirea substratului fertil, frezare, nivelare, urmata apoi de crearea sistemului de drenaj, instalarea sistemului de udare, sistemul de iluminat, constructii diverse, foisoare, cascade, cursuri de apa, rocarii, alei din piatra naturala, pavaje, ziduri de sprijin, etc.

Aerare gazon   Arta decorativa   Colectare ape  

Lucrari Pregatiri in gradina

--> Arboricultura Echipamente irigatii Flori
Sc unic garden style srl a fost infiintata in primavara anului 2007, are ca domeniu de activitate amenajarea de spatii verzi, isi desfasoara activitatea, in mare parte, in judetul arges, putand efectua lucrari la comanda in toata tara. s.c. unic garden style s.r.l. este o firma dinamica, cu personal calificat, bine pregatit in domeniu, ce va sta oricand la dispozitie pentru a va oferi oaza verde mult visata.

Amenajare alei   Arbusti ornamentali   Arhitectura peisagera  


--> Flori Seminte Gradinarit
Sc. progazon s.r.l este o firma producatoare de rulouri de gazon. progazon nu vinde numai gazon rulouri ci si solutii de amenajare cu implicare minima din partea clientului. aspectul si calitatea rulourilor sunt atent controlate. produsul este obtinut prin decopertarea gazonului obtinut in urma unui ciclu complet de circa 18 luni.

Arhitectura peisagera   Gazon natural   Rulouri gazon natural  


 
  Index Afacerist.ro     Contact Afacerist.ro     Termeni si conditii     Servicii platite Afacerist.ro    

Sectiuni site : Stiri Afacerist.ro    

©2007 - 2014 Portalul de afaceri Afacerist.ro este administrat si se afla in proprietatea SC BIGAD SRL

Parteneri Afacerist.ro : Afaceri   Afaceri   Piata Afacerilor  

Pagina generata in 0.14469 secunde