|   Autentificare   |   Inregistrare
 CAEN
(38) Colectarea, tratarea si elimin...

Din clasa 38
(38) Colectarea, tratarea si elimin...
(381) Colectarea deseurilor...
(3811) Colectarea deseurilor nepericu...
(3812) Colectarea deseurilor periculo...
(382) Tratarea si eliminarea deseuri...
(3821) Tratarea si eliminarea deseuri...
(3822) Tratarea si eliminarea deseuri...
(383) Recuperare materialelor...
(3831) Demontarea (dezasamblarea) mas...
(3832) Recuperarea materialelor recic...
 
Aveti codul CAEN 38? Adaugati firma in baza noastra de date si in cel mai scurt timp va fi vizibila in aceasta pagina!
Inregistrare Firma
 
Colectarea, tratarea si eliminarea deseurilor; activitati de recuperare a materialelor reciclabile
Cod caen 38 rezultate de la 1 pana la 20 din 46 firme
Pagina va este utila? Distribuiti pe    
 
Cauta Produse Web Afaceri firme
Firma noastra ofera servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor de carton, hartie, folie plastic, maselor plastice in general ( pp , ps , hdpe , pe ), deseuri de lemn sau deseuri textile. Avem sediul in orasul Baicoi, jud. Prahova si doua centre de colectare in ploiesti, jud. prahova. avem transport propriu, oferim utilaje pentru compactare deseuri si un personal bine instruit ! Astfel, raspundem cerintelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, operativitatea , dar mai ales seriozitate si profesionalism .

Colectare deseuri   Colectare deseuri hartie   Colectare deseuri reciclabile  

Colectare hartie ploiesti
Colectare deseuri carton ploiesti
Producator folie polietilena sau saci
Colectare deseuri polipropilena
Colectare paleti

Firma noastra ofera servicii complete de gestiune a deseurilor periculoase si nepericuloase: Colectare, Transport si Gestiunea Deseurilor Industriale Periculoase si Nepericuloase. Va asiguram gestiunea deseurilor conform H.G. 856/2002, respectiv H.G. 1061/2008. Asteptam contact la tel:0723609532; 0723616191; 0234 315 907; 0334 804 207.

Colectare deseuri   Colectare deseuri nepericuloase   Colectare deseuri periculoase  

Transport uleiuri uzate
Transport deseuri Bucuresti
Transport deseuri Ilfov
Firme colectare deseuri
Colectare uleiuri vegetale

Activeaza in domeniul colectarii, managementului si valorificarii deseurilor de hartie, carton, textile, mase plastice, sticla, metale feroase si neferoase, d.e.e.-uri, acumulatori auto, uleiuri reziduale in judetele dolj si gorj. asigura prin contract echipamente si mutilaje pentru colectare.
START

Colectare deseuri   Colectare deseuri hartie   Colectare deseuri mase plastice  

Deseu hartie
colectam deseuri textile

Va oferim servicii de colectare, transport si eliminare finala deseuri periculoase si nepericuloase din activitati sanitare, veterinare si cercetare (medicamente expirate, solutii lichide periculoase, stupefiante, fhalucinogene, precursori, reactivi) farmaceutice si de laborator, procesarea alimentelor, prelucrarea lemnului si cartonului, industria textila, procesele chimice organice si anorganice, fabricarea vopselulilor, lacurilor, tipografii, industria fotografica, procesele termice (turnatorii, laminoare, topitorii ), hidrometalurgie, tratarea chimica a suprafetelor, deseurilor uleioase si a combustibililor lichizi, soluri contaminate, deseurilor de la instalatiile de tratare a rezidurilor, de la statiile de epurare apei uzate si menajere. Societatea este Autorizata de Agentia pentru Protectia Mediului pentru activitatea desfasurata. Serviciile de colectare, transport si eliminare finala se face in conformitate cu Planul National de gestionare a deseurilor.
START

Colectare deseuri   Colectare deseuri medicale   Colectare deseuri nepericuloase  

Colectare deseuri uleioase, deseuri de combustibili lichizi
Colectare si transport Deseuri periculoase din procese chimi

--> Consultanta industriala Alte echipamente utilaje industriale Echipamente prelucrarea lemnului
Producem brichete de rumegus, asiguram specializarea personalului pentru brichetare. producem brichete din rumegus capacitate 200 kg/ h pret 12000 euro: selector rumegus, banda transportoare, snec dozator, uscator rumegus, snec transport rumegus, buncar depozitare rumegus uscat, snec dozator, masina brichetat, sistem de taiere brichete, ventilator, masina ambalat la saci. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!

Banda transport   Brichete rumegus   Masina ambalat  

linie de brichetat rumegus

--> Petrochimie Colectare deseuri
Societatea noastră este specializată în furnizarea serviciilor ecologice din domeniul petrolier asigurând servicii de tratare prin bioremediere ex-situ a solurilor poluate cu hidrocarburi;decontaminari soluri infestate cu produse petroliere in-situ si/sau ex-situ,depoluari ape subterane,colectare,transport,neutralizare,valorificare și/eliminare finală deșeuri petroliere,ambalare si depozitare temporară reziduuri petroliere,preluare si eliminare șlamuri din batale si rezervoare,etc.

Colectare deseuri   Colectare deseuri petroliere   Colectare ulei uzat  

Depoluari soluri contaminate cu hidrocarburi

Suntem o companie tânără şi dinamică, înfiinţată în 2005 cu scopul de a creea si dezvolta in romania prima retea nationala de colectarea a deseurilor de ulei si grasimi comestibile uzate. nascuta din dorinta de a oferii servicii de inalta performanta si activand intr-un segment de piata aflat in stadiu de pionierat, societatea stoehr mineral & vegetal oil s-a impus rapid pe piata deseurilor reciclabile, avind o evolutie spectaculoasa, devenind in doar cativa ani.

Absorbanti biodegradabili   Colectare deseuri   Colectare deseuri nepericuloase  

Colectare deseuri nepericuloase

--> Vopseluri Colectare deseuri Sevicii curatenie
Sc. agnel s.r.l. desfasoara urmatoarele activitati: activitati de colectare, transport, prelucrare primara, depozitare temporara in spatii special amenajate a deseurilor periculoase; activitati de salubritate, depoluare si activitati similare (curatarea instalatiilor de produse petroliere), tratarea cu absorbanti a solului contaminat cu produse petroliere, interventii rapide in cazuri de deversari accidentale de produse petroliere.

Colectare deseuri   Deseuri periculoase   Interventii rapide  


Grup salubrizare urbana s.a., este o firma romaneasca cu capital integral privat ce a luat fiinta in anul 2004, propunandu-si sa contribuie la rezolvarea problemelor legate de protectia mediului inconjurator precum si eficientizarea activitatilor de salubrizare a localitatilor. oferta de servicii, precolectare, colectare, transport si depozitare de deseuri menajere si asimilate, precolectare, colectare, transport şi depozitare de deseuri industriale, etc.

Colectare deseuri   Colectare deseuri industriale   Colectare deseuri menajere  


Sc ersan-impex srl se ocupa cu reciclarea deseurilor din mase plastice. producem si valorificam granule din pp, pe si hdpe. fabrica noastra mai produce galeti de 10 l si ligheane de 300 g. va rugam sa ne contactati pentru informatii despre produse, servicii si pentru comenzi pentru produsele noastre. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine. Mai multe informatii puteti gasi si pe pagina noastra www.green-plast.eu

Deseuri mase plastice   Galeti 10l   Granule hdpe  

Ligheane 300g

--> Colectare deseuri
S.c. petromar impex s.r.l. bucuresti are ca obiect principal , activitati in domeniul petrolier, de la comercializarea produselor , la colectarea si reziduurilor petroliere ( inclusiv a echipamentelor cu continul de pcb mai mic sau mai mare de 50 ppm) neutralizarea reziduurilor petroliere (inclusiv a echipamentelor cu continul de pcb mai mic de 50 ppm ) si a solurilor depozitelor de combustibili si lubrifianti infestate cu produse petroliere , precum si preluarea altor deseuri.

Deseuri periculoase  


Bine ati venit pe site-ul oficial saloti. saloti este o companie infiintata pentru a veni in sprijinul clientilor care doresc sa beneficieze de servicii de calitate la cele mai inalte standarde de igiena. obiectul principal de activitate al companiei noastre este asigurarea unui standard ridicat de calitate în ceea ce priveşte serviciile de închiriere şi întreţinere a toaletelor ecologice. acestea se adresează evenimentelor culturale, mondene, sportive, etc.

Inchiriere toalete   Inchiriere toalete ecologice   Inchirieri wc ecologice  

TOALETE ECOLOGICE

Firma noastra va ofera urmatoarele servicii: golirea si curatarea rezervoarelor septice, a puturilor de canalizare si jgheaburilor, intretinerea si curatarea canalelor colectoare si de drenaj, colectarea si transportul apei uzate menajere, precum si al apei de ploaie. pentru informatii si detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. va asteptam!!!

Ape uzate   Colectare ape   Curatare rezervoare  


--> Colectare deseuri
Servicii autorizate de colectare, reciclare, depozitare temporara, incinerare si distrugere produse cu regim special si transport adr pentru urmatoarele categorii de deseuri: deseuri de tesuturi vegetale, deseuri agrochimice, deseuri de la prepararea si procesarea fructelor, legumelor, cerealelor, uleiurilor comestibile, pulberei de cacao, cafelei,ceaiului si tutunului; producerea conservelor; prepararea si fermentarea drojdiei si extractului de drojdie si melasei, etc

Colectare deseuri   Colectare deseuri hartie   Colectare deseuri lemn  


--> Mase plastice Polimeri Colectare deseuri
Societatea noastra ofera servicii de colectare a deseurilor rest si post industriale reciclabile si al deseurilor de ambalaje. asiguram consultanta pentru gestionarea si selectarea deseurilor, preluam intreaga gama de deseuri generate gasind solutii pentru orice tip de deseu reciclabil, valorificand cert intreaga gama de deseuri contractate.

Colectare deseuri   Colectare deseuri nemetalice   Colectare deseuri reciclabile  

Fisete / vestiare metalice

Centru de colectare si valorificare a deseurilor si a resturilor reciclabile. colectori autorizati in programul rabla. preturi extrem de avantajoase si profesionalism in colectarea deseurilor feroase si neferoase fier, fonta, aluminiu, cupru, bronz, plumb, inox, etc.). va punem la dispozitie spatiile noastre de depozitare si prelucrare, mijloace de incarcare-descarcare, de transport, cantare specifice fiecarei grupe de metale si forta de munca specializata.

Colectare deseuri   Colectare deseuri neferoase   Colectare deseuri aluminiu  


--> Materiale constructii Tevi conducte tuburi
S.c. metalex international s.r.l. producator si distribuitor de produse de turnatorie din metale neferoase va ofera o gama larga de produse conform stas-urilor romanesti si internationale: lingouri de plumb, tabla de plumb, teava de plumb, sigili de plumb, greutati de plumb, aliaj de lipit lp37-63, staniu, bara bronz, bara alama, bara cupru, tabla cupru, etc.

Bara alama   Bara bronz   Bara cupru  


Firma noastra colecteaza deseuri de mase plastice, macina, regranuleaza si vinde macinatura si granule regenerate. prestam servicii de macinare, regranulare mase plastice. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!

Colectare deseuri   Colectare mase plastice   Deseuri mase plastice  

crimper type 255

--> Autorizari Colectare deseuri Electronice electrice
Colectare si reciclare deseuri electrice si electronice. servicii gratuite de colectare, manipulare, transport si reciclare, respectand legislatia in vigoare. comanda dvs. va fi preluata in cel mai scurt timp posibil, insa o serie de factori pot afecta intr-o oarecare masura timpul in care vom transmite la dvs. o echipa. contactati-ne pentru transmite o comanda de preluare deseuri electrice. va asteptam!

Colectare deseuri   Colectare deseuri electrice   Consumabile birotica  


Elite mariaj - distribuitor autorizat al rochiilor de mireasa mon cheri si sophia tolli dar si al rochiilor de ocazie tony bowls. Oferim spre inchiriere o gama larga de rochii de mireasa semnate de renumite case de moda. Dispunem de peste 120 de modele oferite spre inchiriat, toate autentice. poti purta acum o rochie de mireas pronovias, demetrios, maggie sottero la doar un sfert din pretul ei!

Costume mire   Inchiriere rochie mireasa   Pantofi mireasa  

Rochie mireasa Impression 2976 by Elite Mariaj

 
  Index Afacerist.ro     Contact Afacerist.ro     Termeni si conditii     Servicii platite Afacerist.ro    

Sectiuni site : Stiri Afacerist.ro    

©2007 - 2014 Portalul de afaceri Afacerist.ro este administrat si se afla in proprietatea SC BIGAD SRL

Parteneri Afacerist.ro : Afaceri   Afaceri   Piata Afacerilor  

Pagina generata in 0.16662 secunde