follow Firme » Calculatoare » Aplicatii software » Web design » Web design BUCURESTI
  home     Web design   Web design BUCURESTI
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC AI COMSYS SRL - BUCURESTI, BUCURESTI - Firma AI COMSYS a fost infiintată in anul 2005 cu scopul de a oferi servicii IT sucursalei din Romania a companiei grecesti MOCHLOS. Din anul 2006, AI COMSYS administreaza departamentul IT al firmei ANDREAS STIHL MOTOUNELTE, subsidiara a firmei germane STIHL AG. De la infiintare si pana in prezent, AI COMSYS, a capatat experienta si maturitate in afaceri si a stabilit o serie de parteneriate si colaborari cu diverse firme din domenii cheie ale IT, cu scopul declarat de a beneficia de expertiza acestora in serviciile oferite clientilor sai.
Am dezvoltat o gama larga de servicii IT pe care vi le punem la dispozitie si care au rolul de a satisface toate exigentele si nevoile unui departament IT. AI COMSYS ofera servicii IT de calitate atat firmelor mici, cu un numar redus de servere si statii de lucru, cat si firmelor mari, care pe langa infrastructura IT au nevoie de solutii precum ERP, CRM, B2B, B2C, BI, High Availability, Disaster Recovery.
 
Telefon:
0740 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
web design
creare website
firme web design
servicii web design
web design bucuresti
instalari software
configurari desktopuri
configurari laptopuri
configurari notebookuri
instalare software
instalare laptopuri
instalare notebookuri
instalare routere
instalare desktopuri
instalare imprimante
retele wireless
configurare email
administrare baze de date
administrare servere
vanzare licente software
optimizare seo bucuresti
web hosting bucuresti
web hosting
licente software
..pe 04 Jul 2013
..pe 04 Jul 2013
oferta Firma SC AI COMSYS SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti web design, creare website, firme web design.
logo
Ultimele produse actualizate
..pe 01 Jan 2010
fara poza
Web Design
In ziua de azi majoritatea afacerilor sunt prezente si online. Oricine are o afacere, are si un site web care sa-l reprezinte, care sa-i transmita mesajul...web design
fara poza
Suport si asistenta IT, consultanta IT
Suport si asistenta IT Firma noastra pune la dispozitia dumneavoastra o echipa foarte bine pregatita pentru a rezolva in cel mai scurt timp posibil orice problema care poate..
Solutii IT Business continuity
Solutii IT Business continuity
AI Comsys vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii IT de Business continuity (continuare a activitatii companiei dumneavoastra). Ce inseamna concret acest serviciu? Business continuity (continuarea activitatii companiei dumneavoastra) este..
Licente software
Licente software
Vindem orice licente software la cerere. Microsoft, Adobe, Autodesk, TechSmith, Mindjet, Ca, Blackberry, si altele...aplicatii software solutii software
fara poza
Configurare laptop, imprimanta, router
Daca nu stiti cum puteti sa configurati o imprimanta pentru a putea fi folosita de catre toti membrii retelei puteti apela cu incredere la serviciile firmei noastre...
..pe 04 Jul 2013
oferta Am adaugat in oferta Web Design.