follow Firme » Echipamente » Instalatii climatizare » Instalatii climatizare BUCURESTI
  home     Instalatii climatizare   Instalatii climatizare BUCURESTI
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC AIR MASTER SRL - BUCURESTI, BUCURESTI - SC AIR MASTER SRL este o companie cu capital privat, infiintata in anul 2003, aparuta din dorinta de a oferii solutii si produse de calitate in domeniul HVAC.
Putem oferii clientilor nostri promptitiudine in executie, proiectare, intretinere si comercializare, pentru o gama completa de echipamente in domeniul climatizarii si ventilatiei, avand ca scop final obtinerea confortului termic dorit de clientii nostri precum si eficienta energetica sporita. Aria noastra de distributie este extinsa in toata tara, oferind solutii de climatizare pentru orice fel de spatii comerciale, rezidentiale si cladiri de birouri. Calitatea este una dintre principalele noastre preocupari, inca de la infiintare. Printre partenerii nostri se numara firme puternice la nivel mondial in domeniul climatizarii precum: MITSUBISHI HEAVY INSUSTRIES care are urmatoarele game de produse: Rezidential in pompă de căldură, sunt concepute atent la fiecare detaliu, inovatoare în domeniul tehnologie.
 
Telefon:
0735 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
aer conditionat
echipamente climatizare
echipamente ventilatie
echipamente incalzire
pompe de caldura
instalatii climatizare
instalatii ventilatie
instalatii incalzire
sisteme de climatizare
instalatii frigorifice
reparatii instalatii climatizare
reparatii instalatii ventilatie
reparatii instalatii incalzire
centrale termice
instalatii psi
depozite frigorifice
aparate aer conditionat
montaj instalatii frigorifice
montaj instalatii climatizare
montaj instalatii ventilatie
..pe 23 Oct 2012
oferta Firma SC AIR MASTER SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti aer conditionat, echipamente climatizare, echipamente ventilatie.