follow Firme » Echipamente electrice » Fibra optica » Fibra optica BUCURESTI
  home     Fibra optica   Fibra optica BUCURESTI
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
ALLNET TELECOM SRL - BUCURESTI, BUCURESTI - AllNet Telecom este internet provider care ofera servicii de Internet prin fibra optica pentru companii mici si mijlocii in Bucuresti si zonele limitrofe. Toate conexiunile prin fibra optica au latime de banda garantata si SLA (service level agreement) garantat contractual de 99%. AllNet vine si in intampinarea companiilor ce transmit TV/radio si chiar si a altor ISP cu servicii de transport de date, oferind interconectare de locatii prin fibra optica la preturi avantajoase.

Noi suntem prima companie de profil cu servicii de calitate, la preturi sub nivelul pietei care, insa, ofera cea mai rapida asistenta tehnica in cazul defectiunilor. Intr-un mediu cald si intr-un spatiu prietenos, dar profesional, timpul nostru este dedicat rezolvarii problemelor cu care companiile se confrunta in optimizarea nevoilor cu privire la serviciile de Internet. Ne propunem astfel sa garantam satisfactia clientilor nostri si sa cream relatii trainice de colaborare.

Vizitati si siteul nostru
 
Telefon:
0741 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
provider internet
fibra optica
gazduire web
internet bucuresti
web hosting
colocare servere
transport de date
abonamente internet
servicii internet
provider internet bucuresti
fibra optica bucuresti
gazduire web bucuresti
web hosting bucuresti
..pe 25 Feb 2013
oferta Firma ALLNET TELECOM SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti provider internet, fibra optica, gazduire web.
Categorii in care apare firma
19 March 2018 02:15:32 PM