follow Firme » Auto » Piese auto » Piese auto BUCURESTI
  home     Piese auto   Piese auto BUCURESTI
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC AUTO COBALCESCU SRL - BUCURESTI, BUCURESTI - In peisajul pietei auto bucurestene, oferim solutii europene de prezentare si vanzare a gamelor de automobile Dacia, Renault, Nissan, Suzuki, SsangYong, printr-o serie de showroomuri moderne, concepute in conformitate cu standardele producatorului. Showroom-ul din Splaiul Unirii nr. 311, o zona usor accesibila a orasului, ofera produse si servicii care se concentreaza asupra exigentelor clientilor.
Acesta este cadrul ideal unde dorinta de a avea un automobil se poate concretiza. Intr-o atmosfera primitoare, consilierii nostri va ofera cu promptitudine si flexibilitate toate detaliile tehnice si financiare necesare pentru alegerea dumneavoastra optima.
Varietatea gamei de modele, culori si dotari optionale da libertate imaginatiei dumneavoastra, putand opta pentru masina care se potriveste cel mai bine cu personalitatea dumneavoastra.
Auto Cobalcescu va ofera certitudinea unei supravegheri atente a comportamentului masinii dumneavoastra in perioada de garantie cat si in post
 
Telefon:
037 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
masini bucuresti
autovehicule
vanzari renault
vanzari dacia bucuresti
tractari auto bucuresti
service auto bucuresti
vanzari dacia logan
vanzari renault megane
vanzari renault clio
taxi bucuresti
piese auto bucuresti
vanzari autovehicule
autovehicule renault
autovehicule suzuki
autovehicule dacia
autovehicule nissan
autoturisme
vanzari autoturisme
autoturisme renault
autoturisme suzuki
autoturisme dacia
www autocobalcescu ro
masini second hand
vehicule rulate
..pe 18 Jun 2007
oferta Firma SC AUTO COBALCESCU SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti masini bucuresti, autovehicule, vanzari renault.
Categorii in care apare firma
20 April 2018 07:41:15 PM