follow Firme » Consultanta » Consultanta juridica » Consultanta juridica BUCURESTI
  home     Consultanta juridica   Consultanta juridica BUCURESTI
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
BIONPI CABINET DE PROPRIETATE INDUSTRIALA - BUCURESTI, BUCURESTI - Cabinetul de proprietate industriala b*ion*pi , asigura asistenta si reprezentarea persoanelor fizice sau juridice, romane sau straine, pe cale nationala, in fata oficiului de stat pentru inventii si marci (osim) si fata de terti, in toate procedurile de inregistrare a inventiilor, marcilor, desenelor sau modelelor industriale, indicatiilor geografice, cat si pe cale internationala in fata oficiului european de brevete (oeb) si pe cale europeana, pentru marci si design comunitare!
 
Telefon:
0212 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
cabinet proprietate industriala
asistenta persoane fizice
asistenta persoane juridice
reprezentare persoane fizice
reprezentare persoane juridice
inventii si marci
inregistrare inventii
inregistrare marci
servicii de consultanta
consultanta ilfov
redactari contracte de cesiune
redactari contracte know how
brevet de inventie
consultanta de specialitate
asistenta de specialitate
consultanta juridica
Am postat o oferta pentru Inregistrare marca cu logo la OSIM in categoria Consultanta.
logo
Ultimele produse actualizate
..pe 01 Jan 2010
brevete europene
brevete europene
Brevetul European se poate obtine prin depunerea documentatiei de brevet (cererea, descrierea inventiei, revendicarile , desenele si rezumatul) la Oficiul European de Brevete (OEB). Serviciile oferite..proiecte fonduri europene fonduri europene
fara poza
opozitia la o cerere de marca
A. Opozitia la o cerere de marca, prin documentarea privitor la opozitie; redactarea opozitiei; inregistrarea opozitiei; alte..
fara poza
Marca Europeana-Comunitara
O marca comunitară ( CTM) este un drept exclusiv, valabilă pe întreg teritoriul UE. Oferim serviciile de asistenta profesionala in fata Oficiului de Marci European-OHIM si..
fara poza
Marca Internationala
O marcă internaţională este un drept exclusiv fiind protejata in oricare dintre tarile care fac parte la sistemul Madrid, sub administrarea Biroului Internaţional al Organizaţiei Mondiale..mutari internationale tractari auto international
fara poza
Inventie pe cale PCT
Protejarea unei inventii in mai multe tari din intreaga lume, international, se obtine dupa depunerea/inregistrarea la OSIM, prin sistemul PCT. PCT este un tratat internaţional, administrat de Organizaţia..
fara poza
Servicii diverse
solicitarea unei prelungiri de termen; restrangerea listei de produse si servicii, in caz de nevoie; interpretarea rezultatelor cercetarilor documentare; avizelor de refuz; redactarea raspunsurilor la avizele de refuz; cereri..servicii de mediere servicii arhivare
fara poza
Servicii de inregistrare national a inventiilor
· consultanta generala · redactarea computerizata a documentelor, inaintarea acestora; · calculul taxelor, controlul intrarii in cont a acestora; · solicitarea unei prioritati; · urmarirea procedurilor si supravegherea ..
fara poza
Servicii de inregistrari desene , national
· consultanta generala · redactarea computerizata a documentelor, inaintarea acestora; · calculul taxelor, controlul intrarii in cont a acestora; · solicitarea unei prioritati; · urmarirea procedurilor si supravegherea publicarilor pe perioada de contract;..servicii de secretariat
oferta Am adaugat in oferta brevete europene.
oferta Firma BIONPI CABINET DE PROPRIETATE INDUSTRIALA s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti cabinet proprietate industriala, asistenta persoane fizice, asistenta persoane juridice.
Categorii in care apare firma
25 May 2018 05:55:50 PM