follow Firme » Sanatate frumusete » Laborator analize » Laborator analize BUCURESTI
  home     Laborator analize   Laborator analize BUCURESTI
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC CLIN LAB INTERNATIONAL SRL - BUCURESTI, BUCURESTI - CLIN LAB INTERNATIONAL - Laborator analize medicale pentru studii clinice
Fondat in 2002, CLIN LAB INTERNATIONAL este un laborator clinic central al carui scop este de a realiza analize medicale pentru studii clinice. CLIN LAB INTERNATIONAL analizeaza doar probe recoltate pentru si in timpul studiilor clinice, nefiind deschis publicului larg. CLIN LAB INTERNATIONAL este dotat cu cele mai noi versiuni ale echipamentelor de laborator. Kit-urile si reactivii folositi sunt asigurati de furnizori agreati de producatorii echipamentelor de laborator. Rezultatele analizelor, generate de masini, sunt transferate in mod automat catre un cumputer, pentru a elimina eroarea umana. In orice caz, rezultatele sunt verificate in raport cu cele generate de aparat, de catre o persoana din laborator, desemnata sa faca acest lucru.
 
Telefon:
0214 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
analize medicale
laborator analize medicale
analize hematologie
analize imunologie
analize de sange
analize urina
laborator clinic
oferta Firma SC CLIN LAB INTERNATIONAL SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti analize medicale, laborator analize medicale, analize hematologie.
Categorii in care apare firma
22 March 2018 12:32:15 AM