follow Firme » Constructii imobiliare » Agentii imobiliare » Agentii imobiliare GORJ
  home     Agentii imobiliare   Agentii imobiliare GORJ
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
DOMINA IMOBILIARE SRL - Targu Jiu, GORJ - DOMINA IMOBILIARE este una dintre cele mai importante companii imobiliare din GORJ, cu o experienţă indelungata în crearea, dezvoltarea şi implementarea celor mai eficiente soluţii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clienţilor săi.
Pe o piaţă imobiliară în continuă mişcare şi transformare, obiectivul principal al companiei îl reprezintă abordarea în mod profesionist a cerinţelor clienţilor săi corporativi, instituţionali sau privaţi, întărind o relaţie pe termen lung cu aceştia, bazată pe încredere, respect şi integritate. Pachetul de servicii imobiliare oferit de DOMINA IMOBILIARE este rezultatul abordării minuţioase a complexităţii fiecărui aspect al cererii unui client. DOMINA IMOBILIARE are capacitatea de a pune la dispoziţia clienţilor săi o mare varietate de servicii legate de activităţile de pe piaţa imobiliară. Aceste servicii pornesc gradual de la consultanţa acordată pe segmentul rezidenţial pentru persoane.
 
Telefon:
0730 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
agentii imobiliare gorj
vanzari apartamente gorj
vanzari case gorj
vanzari garsoniere gorj
vanzari spatii comerciale gorj
agentii imobiliare targu jiu
vanzari imobiliare gorj
cumparari imobiliare gorj
inchirieri imobiliare gorj
inchirieri apartamente gorj
inchirieri garsoniere gorj
vanzari apartamente
vanzari spatii comerciale
vanzari terenuri gorj
tranzactii imobiliare gorj
..pe 23 Feb 2013
oferta Firma DOMINA IMOBILIARE SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti agentii imobiliare gorj, vanzari apartamente gorj, vanzari case gorj.