follow Firme » Echipamente electrice » Tablouri electrice » Tablouri electrice ALBA
  home     Tablouri electrice   Tablouri electrice ALBA
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC DOMUSTHERM SRL - ZLATNA, ALBA - Societatea comerciala DOMUSTHERM SRL, cu sediul in Zlatna, str. Garii, bl.18, sc.A, et.2, apt.6, jud. Alba, este societate cu răspundere limitată constituită în baza Legii 31/1990 republicată cu modificările şi completările ulterioare.
Principalul obiect de activitate al societătii este "Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat" - cod CAEN 4322. Societatea a fost infiintata în anul 2003 si are acelasi obiect principal de activitate de la înfiintare pânã în prezent, aflandu-se într-un continuu proces de dezvoltare. Societatea are autorizare ISCIR pentru executarea lucrarilor de verificari tehnice periodice si autorizarea functionarilor, punere in functiune, montare si instalare, service si reparare centrale termice. Societatea dispune de dotare tehnico materiala conforma cu cerintele actuale pentru desfasurarea activitatilor cuprinse in obiectul de activitate.
 
Telefon:
0721 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
instalatii termice alba
instalatii electrice alba
alimentare cu apa
instalatii canalizare alba
montaj centrale termice
instalare centrale termice
service centrale termice
reparatii centrale termice
lucrari canalizare
instalatii apa
aer conditionat alba
instalatii termice
instalatii electrice
lucrari instalatii termice
lucrari instalatii electrice
instalatii de incalzire
instalatii incalzire alba
tablouri electrice
montaj corpuri iluminat
acum 5 zile
Am postat o oferta pentru Schimbarea unei canalizari in curtea comuna aproximativ 20ml tub 160mm, in categoria Instalatii canalizare.
..pe 28 Feb 2013
oferta Firma SC DOMUSTHERM SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti instalatii termice alba, instalatii electrice alba, alimentare cu apa.