follow Firme » Calculatoare » Aplicatii software » Web design » Web design MURES
  home     Web design   Web design MURES
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC EASY JOB BFV SRL - Targu Mures, MURES - Societatea EASY JOB BFV SRL a fost infintata in 2006 avand ca obiect de activitate comertul cu amanuntul a altor produse. Incepand cu anul 2012 am dorit sa schimbam aria serviciilor oferite astfel am decis sa lansam un site de publicitate si informare online al societatiilor din jud.Mures
Ce oferim : servicii de publicitate media online. Prin intermediul site-ului TOPRECLAME incercam sa oferim o imagine de ansamblu, o baza de date , a societatiilor din aria judetului Mures. Astfel utilizatorii acestui site vor avea la dispozitie informatiile necesare pentru a putea identifica, contacta sau chiar a pune bazele unei relatii cu partenerii nosttrii inscrisi pe site. De asemenea incercam ca prin munca noastra, si a sumelor colectate in urma incheieri contractelor de colaborare si publicitate, sa ajutam prin intermediul donatiilor casele de copii si/sau diferite cazuri sociale. Sumele ce se vor distribui spre a fi donate sub forma materiala sau baneasca vor avea pondere.
 
Telefon:
0744 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
servicii publicitate
agentii advertising
reclame publicitare
agentii publicitate
agentii publicitate mures
marketing mures
reclama ieftina mures
servicii marketing
web design mures
..pe 07 Aug 2009
oferta Firma SC EASY JOB BFV SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti servicii publicitate, agentii advertising, reclame publicitare.