follow Firme » Metalurgie minerale » Acoperiri metalice » Acoperiri galvanice » Acoperiri galvanice BUCURESTI
  home     Acoperiri galvanice   Acoperiri galvanice BUCURESTI
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC ECO PLATING SRL - BUCURESTI SECTORUL 3, BUCURESTI - SC ECO PLATING SRL domeniu de activitate acoperirile galvanice de protectie anticoroziva, aluminizarea in vid si procese de restaurare a elementelor auto-moto de epoca si nu numai. Datorita experientei vechi in domeniul galvanizarii, putem oferi clientilor nostri servicii de inalta calitate, asigurand astfel acoperiri galvanice conform ultimelor standarde europene care reglementeaza acest segment.
 
Telefon:
0722 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
acoperiri galvanice
acoperiri metalice
cromare
nichelare
zincare
eloxare aluminiu
cuprare
argintare
aurire
servicii cromare
servicii nichelare
servicii zincare
servicii eloxare
servicii cuprare
servicii argintare
servicii aurire
restaurari auto
restaurari moto
acoperiri electrochimice
aluminizare in vid
zincare alcalina
tratarea aluminiu
..pe 03 Mar 2016
Am postat o oferta pentru argintare chimica in categoria Argintare.
..pe 05 May 2015
Firma SC ECO PLATING SRL si-a modificat adresa. Ne puteti gasiti la adresa:
Bd. Theodor Pallady Nr. 287 (IOR2), BUCURESTI SECTORUL 3, judetul BUCURESTI
logo
Ultimele produse actualizate
..pe 01 Jan 2010
CROMARE
CROMARE
Compania Eco PLATING va pune la dispozitie servicii profesionale de cromare in domeniul restaurarilor auto moto si nu numai. Pentru ca stim cat de important este autoturismul..cromare
RESTAURARI AUTO MOTO
RESTAURARI AUTO MOTO
Compania Eco PLATING va pune la dispozitie servicii profesionale de cromare in domeniul restaurarilor auto – moto si nu numai. Pentru ca stim cat de important este autoturismul..restaurari auto
NICHELARE
NICHELARE
Nichelare pe rame si in tamburi. Cu o linie semiautomata formata din 11 cuve cu dimensiunile de L=2000mm, l=500mm si h=700mm putem executa operatii de nichelare, cuprare,..nichelare
ZINCARE
ZINCARE
Zincare alcalina si zincare slab acida cu pasivare alb-albastra si galbena pe rame si in tamburi. Detinem o linie semiautomata de zincare compusa din 26 cuve..
fara poza
ANODIZARE (ELOXARE)
Tratarea aluminiului. ECO PLATING are posibilitatea de a oferi clientilor sai si nu numai operatii de tratare a aluminiului cum ar fi: Anodizare (eloxare) sulfurica natur si colorata Anodizare..
ALUMINIZARE IN VID
ALUMINIZARE IN VID
ECO PLATING are in dotare si o instalatie de acoperiri in vid (depuneri de aluminiu pe materiale de tip ABS, polistiren, policarbonat) cu dimensiunea utila de 1200x900..
CROMARE PLASTIC
CROMARE PLASTIC
ECO PLATING are in dotare si o instalatie de acoperiri in vid depuneri de aluminiu pe materiale de tip ABS, polistiren, policarbonat cu dimensiunea utila de 1200x900..cromare
fara poza
CUPRARE
Cuprare pe rame si in tamburi. Cu o linie semiautomata formata din 11 cuve cu dimensiunile de L=2000mm, l=500mm si h=700mm putem executa operatii de nichelare, cuprare,..
..pe 13 Aug 2014
oferta Am adaugat in oferta RESTAURARI AUTO MOTO.
..pe 13 Aug 2014
oferta Am adaugat in oferta CROMARE.
..pe 13 Aug 2014
oferta Firma SC ECO PLATING SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti acoperiri galvanice, acoperiri metalice, cromare.