follow Firme » Constructii imobiliare » Hidroizolatii » Hidroizolatii MURES
  home     Hidroizolatii   Hidroizolatii MURES
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC ECO PUR IZO SRL - Targu Mures, MURES - SC Ecopurizo SRL din Targu-Mures, executa lucrari de izolare termica, fonica si hidroizolatii cu spuma poliuretanica pulverizata. Acest material are proprietati specifice, ce o face sa fie cea mai buna solutie in izolarea si protejarea materialelor (ex. duritate mare si rezistenta la uzura dupa aplicare, stabilitate si durabilitate in conditii de umiditate, poate fi usor si eficient aplicata, urmeaza conturul de suprafata si adera la toate materialele si suprafetele, protejeaza impotriva frigului, caldurii, umiditatii, uscare rapida). Este recomandat in primul rand pentru izolarea acoperisurilor, pivnitelor, halelor, depozitelor si rezervoarelor. Spuma poliuretanica pulverizata cu celulatie inchisa face posibila o izolare termica de un randament uluitor, atinge capacitatea maxima de izolare termica in cativa centimetri, la 3 cm devine si bariera de vapori. Spuma poliuretanica cu celulatie deschisa este potrivit in primul rand la inlocuirea materialelor termoizolante fibroase.
 
Telefon:
0755 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
izolatii spuma poliuretanica
izolatii acoperisuri
izolatii hale industriale
izolatii mansarde
fonoizolatii
izolatii cu spuma
izolatii acoperisuri
izolatii terase
izolatii termice
izolatii fonice
hidroizolatii
hidroizolatii spuma poliuretanica
izolatii pivnite
izolatii hale
izolatii depozite
izolatii rezervoare
spuma poliuretanica
hidroizolatii terase
hidroizolatii acoperisuri
hidroizolatii mansarde
..pe 26 Jun 2015
Am postat o oferta pentru Izolatie spuma poliuretanica casa locuit planseu+mansarda in categoria Constructii imobiliare.
..pe 01 Jul 2014
oferta Firma SC ECO PUR IZO SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti izolatii spuma poliuretanica, izolatii acoperisuri, izolatii hale industriale.
Categorii in care apare firma
17 March 2018 04:35:01 PM