follow Firme » Constructii imobiliare » Constructii case » Constructii case BUCURESTI
  home     Constructii case   Constructii case BUCURESTI
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
ENJOY MEDIA SRL - BUCURESTI, BUCURESTI - Z Construct - O Echipa de Profesionisti Intr-o societate in care timpul liber este un lux iar exigentele clientilor sunt in permanenta schimbare, Z Construct va ofera un serviciu profesionist adaptat nevoilor si asteptarilor dvs. Echipa noastra de profesionisti efectueaza o larga paleta de lucrari de intretinere si renovare, constructii, montaj amenajari interioare si exterioare, zugraveli si termoizolatii.
Echipa Z Construct se defineste prin : Profesionalism : Specialistii nostri au experienta si formarea necesare pentru a va oferi un serviciu calificat dar si sfaturi in domeniile lor de expertiza. Cu totii au in comun dorinta si cunostintele necesare realizarii unei lucrari de calitate care sa rezolve problemele clientilor nostri. Punctualitate : Cu Z Construct nu va veti petrece ziua acasa, in asteptarea interventiei specialistilor nostri. Acestia vor veni la timp in intervalul stabilit de comun acord cu dvs.
 
Telefon:
0772 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
amenajari interioare bucuresti
instalator bucuresti
electrician bucuresti
montaj parchet bucuresti
termoizolatii bucuresti
sape bucuresti
zugraveli bucuresti
tencuieli bucuresti
zidarie bucuresti
montaj tapet bucuresti
montaj parchet bucuresti
montaj gresie
montaj faianta bucuresti
montaj rigips bucuresti
confectii metalice bucuresti
placari gresie
placari faianta
constructii case
constructii vile
amenajari exterioare
zugraveli
Fara logo
..pe 10 Jul 2014
oferta Firma ENJOY MEDIA SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti amenajari interioare bucuresti, instalator bucuresti, electrician bucuresti.