follow Firme » Constructii imobiliare » Amenajari interioare » Amenajari interioare BUCURESTI
  home     Amenajari interioare   Amenajari interioare BUCURESTI
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC EQUERRE BATIMENT SRL - BUCURESTI, BUCURESTI - EQUERRE BATIMENT S.R.L este o firmă cu experiență în domeniul amenajarilor interioare, cu un portofoliu larg de lucrari efectuate in Romania si Franta. Obiectivul principal: Execuții lucrări de izolație și amenajări interioare. Suntem o echipa tanara, cu idei noi, experienta si cu o viziune corecta asupra modului de a face afaceri. Compania noastra executa amenajari interioare complete de apartamente/case/vile/birouri/spatii comerciale, la standarde occidentale.
Oferim o gamă variată de servicii: zugrăveli, montaj rigips, tencuieli, zidării, renovări, montaj parchet, gresie, faianță, renovări, spoturi luminoase, decorațiuni interioare, etc. Societatea asigură materiale necesare aferente lucrărilor prin buna colaborare cu firme din România și nu numai. Deținem un personal bine instruit și cu experiență îndelungată. Personalul este format dintr-o echipă de conducere precum și din echipe de muncitori calificați.
 
Telefon:
0721 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
amenajari interioare bucuresti
zugraveli bucuresti
placari gresie
placari faianta
montaj rigips
firme constructii
montaj parchet
decoratiuni interioare
tencuieli interioare
spoturi luminoase
renovari apartamente
zugraveli apartamente
izolatii bucuresti
izolatii exterioare
montaj gresie
montaj parchet
zugraveli bucuresti
zugraveli scari de bloc
Fara logo
..pe 04 Oct 2013
oferta Firma SC EQUERRE BATIMENT SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti amenajari interioare bucuresti, zugraveli bucuresti, placari gresie.