follow Firme » Servicii firme » Servicii contabilitate » Servicii contabilitate CONSTANTA
  home     Servicii contabilitate   Servicii contabilitate CONSTANTA
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC FILICONT PARTNER SRL - Constanta, CONSTANTA - Filicont Partner este o societate ce desfasoara activitati de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. Personalul nostru va sta la dispozitie mereu si este pregatit sa va ofere servicii de contabilitate si consultanta, de un real folos afacerii d-voastra. Serviciile noastre constau in: contabilitate primara, contabilitatea imobilizarilor corporale,
contabilitate de gestiune, declaratii fiscale lunare si trimestriale, obligatii de plata, refaceri acte contabile, servicii profesionale de evidenta contabila, expertize si servicii de audit, asistenta si consultanta pentru inceperea unei afaceri, consultanta si asistenta economico-financiara si fiscala, servicii de personal si salarizare. Aceste servicii se adreseaza societatilor mici, microintreprinderilor, intreprinderilor individuale si familiale, cat si societatilor mijlocii si mari.
 
Telefon:
0760 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
servicii contabile
consultanta contabila
evidenta contabila
servicii salarizare
resurse umane
servicii resurse umane
contabilitate constanta
contabilitate de gestiune
evidenta contabila
experti contabili
expertize contabile
contabilitate gestiune constanta
evidenta contabila constanta
experti contabili constanta
expertize contabile constanta
servicii salarizare constanta
refacere evidenta contabila
servicii contabilitate
..pe 27 Jun 2013
oferta Firma SC FILICONT PARTNER SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti servicii contabile, consultanta contabila, evidenta contabila.