follow Firme » Casa decoratiuni » Parchet » Parchet TIMIS
  home     Parchet   Parchet TIMIS
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC FLEXIBIL DESIGN SRL - TIMISOARA, TIMIS - Compania Flexibil Timisoara, fondata in 1993, este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata regionala de vanzari si consultanta in domeniul produselor sanitare: gresie, faianata, parchet triplu stratificat, parchet laminat, rigole de dus, wc-uri suspendate sau pe pardosea, cabine de dus, cazi de baie, baterii, adezivi, mobilier de baie, lavoare de baie si bucatarie. Pe langa produsele de inalta calitate, profesionistii Flexibil ofera consultanta specializata, astfel incat sa obtineti cele mai bune rezultate in amenajarile dumneavoastra. Din 1993 pana in prezent Flexibil a pus intotdeauna accent pe calitate si serviciu prompt, fapt care a dus la castigarea increderii clientilor, care ne-au ramas fideli de-a lungul anilor. Din 1999 Flexibil s-a deschis si mai mult catre client prin inaugurarea unui showroom modern, in care a intrunit produsele sanitare de calitate superioara cu experieta si profesionismul echipei de specialisti in domeniu.
 
Telefon:
0762 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
gresie faianta
cabine de dus
lavoare
obiecte sanitare
cazi de baie
cadite dusuri
chiuvete bucatarie
parchet triplu stratificat
parchet laminat
rigole dusuri
lavoare baie
lavoare bucatarie
mobilier baie
adezivi gresie faianta
blaturi baie
baterii baie
baterii bucatarii
baterii sanitare speciale
oglinzi baie
corpuri de iluminat baie
..pe 22 Oct 2014
oferta Firma SC FLEXIBIL DESIGN SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti gresie faianta, cabine de dus, lavoare.
logo
Ultimele produse actualizate
..pe 22 Oct 2014
Gresie si faianta Colectia Parma,stil clasic
Gresie si faianta Colectia Parma,stil clasic
Gresia si faianta Colectia Parma Brand Tubadzin Grsie 45x45 Faianta 30x60 Stil: Clasic Aceata colectie este ideala pentru iubitori de stilul clasic, impreuna cu decorurile si braurile aflate in colectie..gresie faianta