follow Firme » Constructii imobiliare » Foraje » Foraje BUCURESTI
  home     Foraje   Foraje BUCURESTI
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC FORTRANS SRL - BUCURESTI, BUCURESTI - Realizam studii geotehnice pentru constructii de orice fel, executam foraje geotehnice, geologice, pentru alimentare cu apa. Echipam forajele geotehnice si geologice ca piezometre, ca inclinometre si pentru geofizica. Montam cabine de protectie a forajelor pentru alimentare cu apa. Consultanta privind executia forajelor, echiparea acestora, precum si recomandari de specialitate privind materialele utilizate.
Realizam urmatoarele tipuri de monitorizari: a gradului de poluare a stratului acvifer prin foraje piezometre si analize de laborator, a alunecarilor de teren prin programe de masuratori inclinometrice. Pentru monitorizarea gradului de poluare a stratului acvifer oferim solutii moderne, cu monitorizare permanenta, transmisii de date la distanta prin internet, senzori digitali. Executam documentatii profesionale pentru toate lucrarile realizate.
Importam si distribuim produse si echipamente pentru foraj.
 
Telefon:
0745 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
studii geotehnice
studii geologice
foraje geotehnice
piezometre
monitorizare piezometre
inclinometre
masuratori inclinometrice
foraje
foraj
tub carotier
scule foraj
sapa cu role
sapa cu lame
documentatii foraje
montaj cabine foraj
..pe 26 Jun 2007
oferta Firma SC FORTRANS SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti studii geotehnice, studii geologice, foraje geotehnice.
Categorii in care apare firma
21 April 2018 12:56:32 PM