follow Firme » Consultanta » Studii fezabilitate » Studii fezabilitate BUCURESTI
  home     Studii fezabilitate   Studii fezabilitate BUCURESTI
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC KARDACOR SRL - BUCURESTI SECTORUL 2, BUCURESTI - La inceputul anului 2009 in urma unei analize de piata asupra felului in care beneficiarii din Romania acceseaza fonduri europene echipa care astazi formeaza compania Kardacor, a luat decizia de a oferi potentialilor beneficiari servicii profesionale de consultanta pentru afaceri si management, in special in vederea accesarii finantarilor nerambursabile.

In urma acestei analize, s-a constatat ca propunerile de proiecte depuse au o rata de contractare scazuta, fapt ce se datoreaza calitatii scazute a cererilor de finantare, atat din cauza lipsei de experienta a beneficiarilor in accesarea fondurilor nerambursabile cat si din cauza ambiguitatii ghidurilor de finantare.
In acest sens echipa noastra si-a propus sa ofere consultanta de calitate in accesarea fondurilor europene prin intocmirea studiilor de fezabilitate, a planurilor de afaceri, analizei necesitatilor, si cel mai important a cererilor de finantare.
 
Telefon:
0721 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
consultanta finantare europeana
consultanta fonduri europenej
finantari fonduri europene
fonduri structurale
fonduri europene
consultanta management
studii de fezabilitate
cereri de finantare
intocmire dosare finantare
planuri de afaceri
..pe 19 Mar 2009
oferta Firma SC KARDACOR SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti consultanta finantare europeana gorj, consultanta gorj, finantate ue gorj.
Categorii in care apare firma
18 March 2018 05:50:55 AM