follow Firme » Sanatate frumusete » Tratamente naturiste » Tratamente naturiste BUCURESTI
  home     Tratamente naturiste   Tratamente naturiste BUCURESTI
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC MANIFEST EVENTS SRL - BUCURESTI, BUCURESTI - Purple Life Romania este proiectul indraznet al unor antreprenori care, în 2013, iau initiativa de a crea un nou concept despre preventie si sanatate.
Intr-o societate care pare sa fi uitat că este mai bine sa previi decat sa tratezi si ca cea mai mare bogatie a unui om este sanatatea sa, Purple Life Romania organizeaza diferite tabere tematice pentru adulti si adolescenti, seminarii si workshop-uri de dezvoltare personala, preventie in sanatate, terapie de cuplu, amenajare a casei pe principii sanatoase, nutritie etc. Noi am descoperit că cele mai frumoase vacante sunt cele petrecute alaturi de oameni ce împartasesc aceleasi pasiuni, interese si valori morale.
PurpleLife.ro s-a dezvoltat prin comasarea acestor initiative independente si dezvoltarea unei platforme deschise oricarui trainer, speaker, lector de a-si organiza propria tabara, beneficiind de suportul unei platforme unice, intens promovate si mediatizate. contact@purplelife.ro , tel:0731468914
www.purplelife.
 
Telefon:
0731 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
tratamente naturiste
produse naturiste
tabere tematice
terapie de cuplu
nutritie
diete slabit
coniliere personalizata
sistem imunitar
coaching
detoxifiere
antioxidanti
remodelare corporala
enzime
exercitii stretching
curs autocunoastere
dezvoltare personala
..pe 28 Apr 2014
oferta Firma SC MANIFEST EVENTS SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti tratamente naturiste, produse naturiste, tabere tematice.
Categorii in care apare firma
25 April 2018 11:44:36 AM