follow Firme » Ecologie » Reciclare deseuri » Reciclare deseuri MARAMURES
  home     Reciclare deseuri   Reciclare deseuri MARAMURES
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
PASCA DANIEL IOAN I.I. - Baia Mare, MARAMURES - Comercializam si producem instalatii de conversie a deseurilor ( plastic, cauciuc, ulei mineral, biomasa) in combustibili. Instalatiile sunt tip sarja, de la 10 Kg pana la 2 T si instalatii in flux continuu de la 5 T pana la 40 T/ zi. Randamentul conversiei deseurilor in combustibil este intr-e 35% si 90 %. Ex: 1 T deseuri rezulta 450 - 900 L combustibil. Procentul de conversie este influentat de natura deseurilor procesate. Combustibili rezultati sunt amestec de hidrocarburi ( motorine, benzine si gaze) . Raportul combustibili lichizi / gaze este influentat de natura deseurilor si temperaturile de procesare. O parte din combustibili gazosi rezultati se folosesc in sustinerea procesului tehnologic. Aproximativ 10-15% din combustibilul rezultat este folosit in procesul tehnologic. Procesul tip sarja dureaza intr-e 6-10 ore, depinde de cantitatea si calitatea deseurilor procesate. Pentru mai multe informatii si detalii nu ezitati sa ne contactati.
 
Telefon:
0744 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
colectare deseuri
colectare deseuri sticla
colectare deseuri plastic
reciclare deseuri
colectare deseuri municipale
instalatii conversie deseuri
utilaje procesare parbrize
colectare uleiuri vegetale
colectare ulei vegetal uzat
colectare ulei palmier
colectare ulei floarea soarelui
generatoare policombustibile
Fara logo
..pe 05 Oct 2013
oferta Firma PASCA DANIEL IOAN I.I. s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti colectare deseuri, colectare deseuri sticla, colectare deseuri plastic.
Fara logo
..pe 05 Oct 2013
oferta Am adaugat in oferta deseuri/combustibil.
Fara logo
Ultimele produse actualizate
..pe 01 Jan 2010
fara poza
deseuri/combustibil
Comercializam si producem instalatii de conversie a deseurilor ( plastic, cauciuc, ulei mineral, biomasa) in combustibili. Instalatiile sunt tip sarja, de la 10 Kg pana la..furtun combustibil antifurt combustibil
Categorii in care apare firma
18 March 2018 06:04:28 AM