follow Firme » Textile incaltaminte » Costume barbati » Costume barbati SATU-MARE
  home     Costume barbati   Costume barbati SATU-MARE
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
PEN TAILOR COLECTION SRL - Satu Mare, SATU-MARE - Producătorul costumelor de bărbați al brand-ului Norberto Collection se află de mai bine de un deceniu în topul firmelor producătoare de costume business și de ocazie. Cheia succesului nostru este viteza de reacție la schimbările modei, îmbinată cu calitatea impecabilă a costumelor marca Norberto. Politica firmei noastre și respectarea acestei politici a atras numeroşi clienți din Romania cât şi din Europa, printre care se numără Italia, Ungaria, Polonia iar clienții noștri privați provin din aproape toate țările Europei. Succesul nostru se datorează și personalului calificat care s-a format la unul din cel mai renumit producător de costume pe plan mondial. Varietatea costumelor produse de către noi este în egală măsură cu cererea pieții, începând de la costume business, costume clasice, smokinguri, costume de mire, costume de ocazie, sacouri, pantaloni separaţi, paltoane şi nu în ultimul rând scurte barbati.
 
Telefon:
0740 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
producator confectii barbati
costume barbati
confectii barbati
producator costume barbati
geaca barbati
costume slim fit
costume cambrate
costume ocazie
costume mire
costume business barbati
scurta barbati
sacouri barbati
sacouri cu cotiera
costume smoking
scurte barbati
paltoane barbati
pantaloni barbati
..pe 17 Apr 2014
oferta Firma PEN TAILOR COLECTION SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti producator confectii barbati, costume barbati, confectii barbati.
..pe 17 Apr 2014
oferta Am adaugat in oferta Costum bussiness croi clasic M120.
logo
Ultimele produse actualizate
..pe 01 Jan 2010
fara poza
Costum bussiness croi clasic M120
Costum business croi clasic 3 piese M120C232 Format din 3 piese: • sacou • pantalon • vesta Sacoul este clasic, are 2 nasturi, 2 buzunare laterale in exterior cu clapa, 1 buzunar exterior la..costume barbatesti
Categorii in care apare firma
21 April 2018 04:45:08 PM