follow Firme » Constructii imobiliare » Agentii imobiliare » Vanzari spatii comerciale » Vanzari spatii comerciale ILFOV
  home     Vanzari spatii comerciale   Vanzari spatii comerciale ILFOV
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
ROMAR BUSINESS CONCEPT SRL - Popesti Leordeni, ILFOV - Apartamente si Garsoniere Bucuresti – Vanzari direct de la dezvoltator. Suntem o companie romanesca, relativ tanara, dar ambitioasa, si inca de la inceput ne-am fixat ca principiu de baza, care sa ne ghideze activitatea, orientarea catre client, prin competenta de a oferi “alegerea potrivita”, bazata pe nevoile acestuia si calitatea solutiilor inovative, care ne-au distins fata de concurenta.

Tinand cont de valoarea majora a investititiei pe care o realizeaza fiecare client, indiferent de segmentul imobiliar spre care isi manifesta interesul, am inteles marea responsabilitate a consultantei pe care o asiguram.

Stim ca fiecare client este unic si special in felul sau si pentru asta suntem in masura sa gasim, impreuna cu acesta, solutia care se potriveste cel mai bine, pentru ca abordam lucrurile din perspectiva clientului, iar fiecare decizie luata pe un solid cadru de incredere, are la baza o informare completa din partea noastra.
 
Telefon:
0720 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
vanzari apartamente
vanzari garsoniere
apartamente noi
garsoniere noi
vanzari case
case noi
case blocuri noi
apartamente blocuri noi
garsoniere blocuri noi
spatii comerciale
vanzari spatii comerciale
vanzari vile
vile noi
..pe 08 Jul 2015
oferta Firma ROMAR BUSINESS CONCEPT SRL si-a schimbat LOGO-ul:
Logo ROMAR BUSINESS CONCEPT SRL
Categorii in care apare firma
25 April 2018 07:34:31 PM