follow Firme » Calculatoare » Aplicatii software » Aplicatii software BUCURESTI
  home     Aplicatii software   Aplicatii software BUCURESTI
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC SAM RRR SRL - BUCURESTI SECTORUL 6, BUCURESTI - Suntem o firma de software care are o zona de interes numita simplu: internet. in aceasta zona, dorim sa dezvoltam si/sau sa implementam aplicatii informatice care sa foloseasca o retea de calculatoare (internet/intranet), pentru a se centraliza si prelucra un volum mare de date, finalitatea ducand la o cat mai buna informare a celor implicati, asigurand orice client ca orice proiect este la fel de important, iar tehnologia folosita ai asigura eficienta.
 
Telefon:
0314 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
software bucuresti
tehnologii web
produse oracle
programe bucuresti
firme software
firme programare
aplicatii informatice
aplicatii informatice
aplicatii informatice bucuresti
servicii software bucuresti
servicii programare bucuresti
programe software bucuresti
implementari aplicatii informatice
dezvoltari aplicatii informatice
solutii software
aplicatii software
programe gestiune
software gestiune
producator programe gestiune
..pe 14 Sep 2015
oferta Ne-am actualizat oferta la sistem informatic de management a fluxurilor de lucru. Avem 5% reducere pana la 2015-09-28.
..pe 09 Mar 2011
oferta Am adaugat in oferta :( PRODUS STERS .
logo
Ultimele produse actualizate
..pe 14 Sep 2015
fara poza
sistem informatic de management a fluxurilor de lucru
Avem o experienta in proiectarea si implementarea unui sistem informatic de management a fluxurilor de lucru intr-o curatatorie de textile, piele, covoare, ... (CPM). Dupa..sistem de management
Intretinere pe Internet
Intretinere pe Internet
Descriere Scopul acestui website este gestiunea automată a oricărui grup de locuinţe care au cheltuieli comune (condominiumuri), asteptand clienti de oriunde din Romania, din Cartierele rezidenţiale, Asociaţiile de locatari..intretinere piscine intretinere ascensoare
fara poza
Gestiunea Locurilor de Parcare
Descriere Asigura evidenta locurilor de parcare din orasul sau sectorul dv., cu posibilitatea de vizualizare pe o harta bine actualizata (ex. Hartile Google - Google Maps, sunt unele..senzori de parcare
fara poza
Gestiunea interventiilor
Descriere Sistem informatic pentru aria de activitate a oricarui client ce are un numar mare de interventii, planificate sau nu. Concret, printr-o tableta sau un "telefon inteligent" (cu..
fara poza
CumSaFac.eu
Descriere Acest website îsi propune crearea unui set de ghiduri legate de probleme de birocraţie. Pentru corectitudinea şi completitudinea site-ului un director de locaţii utile este pus la..
..pe 09 Mar 2011
oferta Am adaugat in oferta Intretinere pe Internet.
..pe 09 Mar 2011
oferta Firma SC SAM RRR SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti software bucuresti, tehnologii web, produse oracle.
Categorii in care apare firma
24 April 2018 03:47:20 PM