follow Firme » Constructii imobiliare » Constructii case » Constructii case DOLJ
  home     Constructii case   Constructii case DOLJ
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SHOPPING 4U SRL - Craiova, DOLJ - Suntem o echipa tanara, care va pune la dispozitie servicii de cumparaturi la domiciliu si de livrari la domiciliu pe raza municipiului Craiova. De asemenea va oferim servicii din domeniul constructiilor (constructii civile, amenajari interioare, instalatii). Dorim sa satisfacem pe deplin cerintele dvs si de aceea serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate. Timpul este atat de pretios si noi stim asta.
Puteti apela la noi pentru orice alt serviciu. Intervenim rapid in cazuri urgente! Vom face tot posibilul ca dvs sa fiti multumit de serviciile noastre. Sistemul este relativ simplu: ne puteti trimite un email sau ne contacta telefonic. Se intocmeste o lista cu ceea ce doriti sa cumparati si din ce magazine anume. Noi va dam un termen estimativ pentru finalizarea cumparaturilor si urmeaza sa le transportam la domiciliul dvs. Plata se face la livrare si se percepe un comision de 30 lei pentru o comanda in valoare de sub 300 lei si de 40 lei pentru o comanda de pes
 
Telefon:
0755 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
cumparaturi la domiciliu craiova
livrari flori craiova
livrari cadouri craiova
livrari la domiciliu craiova
constructii civile craiova
amenajari interioare craiova
constructii case craiova
constructii vile craiova
asigurari rca
asigurari auto
asigurari craiova
amenajari exterioare craiova
instalatii sanitare craiova
instalatii electrice craiova
case la rosu craiova
case la cheie craiova
casa de comenzi
..pe 10 Sep 2013
oferta Firma SHOPPING 4U SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti cumparaturi la domiciliu craiova, livrari flori craiova, livrari cadouri craiova.