follow Firme » Constructii imobiliare » Amenajari interioare » Amenajari interioare BUCURESTI
  home     Amenajari interioare   Amenajari interioare BUCURESTI
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SOCIETATE COOPERATIVA MESTESUGAREASCA MOBILA SI TAPITERIE - BUCURESTI, BUCURESTI - SCM Mobila si Tapiterie cu o traditie indelungata in producerea mobilierului din lemn masiv si reconditionarea mobilierului de valoare reprezinta partenerul ideal si in contextul amenajarilor interioare ale institutiilor publice si private, cu usi din lemn masiv si scari interioare din lemn, lambrisari superbe care poarta semnatura discreta a mestesugului care dureaza si plafoane moderne si elegante. Pentru Mobila si Tapiterie fiecare lucrare noua reprezinta o provocare pentru noi! Fie ca vorbim de mobilier de hotel, mobilier tapitat cu stofa sau piele, mobilier pentru restaurante sau mobilier de bucatarii, mobilier personalizat pentru copii sau mic mobilier. Reconditionam mobilierul de valoare, mobilier de arta si canapele.
Mesterii iscusiti, tehnica adecvata, experienta bogata si lunga in domeniul fabricarii mobilei, ne recomanda pentru parteneriate indelungate cu toate tipurile de segmente de clienti de pe piata.
 
Telefon:
0214 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
mobila lemn masiv
mobilier lemn masiv
reconditionari mobilier
amenajari interioare
scari interioare
mobilier sali teatru
mobilier sali conferinta
mobilier tapitat
mobilier restaurante
mobilier hoteluri
mobilier bucatarii
mobila la comanda
mobilier baruri
tapiterii auto
fotolii tapitate
scaune tapitate
plafoane false
mobilier reconditionat
reconditionare scaune
mobila bucuresti
mobilier bucuresti
canapele bucuresti
mobilier sufragerii
mobilier birouri
mobilier holuri
oferta Firma SOCIETATE COOPERATIVA MESTESUGAREASCA MOBILA SI TAPITERIE s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti mobila lemn masiv, mobilier lemn masiv, reconditionari mobilier.