follow Firme » Constructii imobiliare » Utilaje constructii » Macarale » Inchirieri macarale » Inchirieri macarale CONSTANTA
  home     Inchirieri macarale   Inchirieri macarale CONSTANTA
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
TRANSEVREN SRL - Constanta, CONSTANTA - TRANSEVREN inchiriaza macarale cu capacitati intre 14 si 80 tone (automacarale) si autovehicule pentru transport. Investitiile continue in utilaje diverse si moderne (macarale, automacarale) ne permit sa asiguram servicii de calitate pentru clientii nostri. TRANSEVREN realizeaza trasporturi de persoane pe teritoriul Romaniei, dar si transport turistic international. Compania TRANSEVREN este membra a Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania, a Asociatiei Carausilor Particulari din Romania, a Camerei de Comert Romania-Turcia si a Camerei de Comert Industrie si Navigatie Constanta. In cadrul service-ului auto pot fi efectuate operatii din urmatoarele domenii: mecanica motoare si transmisie; instalatii electrice auto tinichigerie si vopsitorie. Cu o aparatura de ultima generatie agreata si autorizata de Registrul Auto Roman TRANSEVREN asigura servicii precum: efectuarea de Inspectii Tehnice Periodice si diagnosticarea starii de functionare a autovehiculului.
 
Telefon:
0241 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
inchirieri macarale
inchirieri automacarale
service macarale
reparatii macarale
service utilaje constructii
reparatii utilaje constructii
inchirieri platforme ridicare
transport persoane
transport persoane intern
transport persoane international
transport persoane romania
inspectie tehnica periodica
service auto
revizii auto
reparatii auto
vopsitorie auto
tinichigerie auto
scoala soferi
instructori auto
..pe 08 Dec 2013
oferta Firma TRANSEVREN SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti inchirieri macarale, inchirieri automacarale, service macarale.