follow Firme » Textile incaltaminte » Haine second hand » Haine second hand MURES
  home     Haine second hand   Haine second hand MURES
Back on top
 
Trimite pagina pe
       
SC ZETA AURIGA SRL - Sighisoara, MURES - ZETA AURIGA SRL este un Depozit second hand de haine, incaltaminte si accesorii.
Marfa noastra provine exclusiv de pe teritoriul italiei și în special din regiunile cele mai importante si bogate si mai la moda din Italia. Preturile noastre sunt capabili de a fi printre cele mai competitive de pe piață, în ciuda calitati superioare a produselor, datorită unui volum de vânzări ridicate si datorită unui import direct din Italia (de ce moda italiana? Clic aici http://www.zetaaurigasrl.com/#!despre-noi/cle6). Puteți să ne vizitați pe website nostru www.zetaaurigasrl.com unde veți găsi toate detaliile companiei noastre, produsele noastre (cu foto) și contactele noastre. Zeta Auriga va mai ofera un serviciu favorabile de transport grație acordurilor cu curierii nostri și pentru clienții noi, și livrare gratuita pentru clienții noștri fideli în toată România pe comenzi mari; va mai oferim un serviciu la 360 de grade cu abilitatea de a face comen
 
Telefon:
0742 *** ***Click aici!
  Transmite o cerere de oferta
Produse si servicii
haine second hand
incaltaminte second hand
depozit haine second hand
depozit incaltaminte second hand
imbracaminte second hand
haine copii second hand
haine second hand italia
importator haine second hand
imbracaminte copii second hand
haine second hand sortata
..pe 23 Jul 2014
oferta Firma SC ZETA AURIGA SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti haine second hand, incaltaminte second hand, depozit haine second hand.