follow Firme » Auto » Ambarcatiuni » Ambarcatiuni GALATI
  home     Ambarcatiuni   Ambarcatiuni GALATI
Back on top
Logo CORSAR NAUTIC SRL

CORSAR NAUTIC SRL

GALATI

ambarcatiuni, barci, structuri plutitoare

telefon 0744 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta
Activitate: Dunarea nautica produce o gama variata de ambarcatiuni noi, barci, structuri plutitoare, peridoace la un inalt standard de calitate. vindem intermediem si ambarcatiuni second hand sau buy back. pe site exista si o sectiune de anunturi unde puteti adauga diverse tipuri de anunturi despre ambarcatiuni. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti
[ Citeste mai mult ]
Categorii afaceri Meniu
 
Anunturi sponsorizate Google
live
..pe 06 Dec 2011
oferta Am adaugat in oferta Ambarcatiuni Corsar 550 Bowrider.
logo
Ultimele produse actualizate
Ambarcatiuni Corsar 550 Bowrider
Ambarcatiuni Corsar 550 Bowrider
Construit pe platforma Corsar 550 modelul Bowrider surprinde prin versatilitate putand fi folosit atat in croaziere pe apa cat si la partide de pescuit. Pe lang designul..
Barca Lotus
Barca Lotus
Fabricam barci de pescuit atat ptr. Amatori cat si ptr Profesionisti . Barcile sunt cunoscute pe piata,fiind recomandate de pescari ca fiind foarte utile an orice conditii..
Ambarcatiuni Corsar 550 Cabinata
Ambarcatiuni Corsar 550 Cabinata
Construita pe platforma Corsar 550 dar cu o noua structura de rezistenta aceasta ambarcatiune incearca sa umple un gol pe piata romaneasca. Oferim o ambarcatiune noua,moderna,usoara,proiectata tinand..
Barca Tenor
Barca Tenor
O barcuta mica ideala pentru pescuit pe lacuri. Se poate transporta pe porbagajul unei masini fiind foarte usoara,doar 40 kg.Se poate monta un motor electric. Detalii pe www.dunareanautica.ro..
..pe 06 Dec 2011
oferta Firma CORSAR NAUTIC SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti ambarcatiuni, barci, structuri plutitoare.
..pe 06 Dec 2011
oferta Am adaugat in oferta :( PRODUS STERS .
Categorii in care apare firma
3 August 2015 08:11:29 PM