follow Firme » Turism » Pensiuni » Pensiuni MURES
  home     Pensiuni   Pensiuni MURES
Back on top
Logo SC GLIGA COMIMPEX SRL

SC GLIGA COMIMPEX SRL

MURES

turism reghin, cazare reghin, rezervari camere reghin

telefon 0265 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta
Activitate: Hotel restaurant central este o unitate hoteliera situata in centrul orasului la o distanta de 100 de metri de intersectia principala a municipiului reghin. infintat in anul 2000, hotelul central este amplasat intr-o regiune de unde putem aminti cateva puncte de interes, rezervatia peisagistica defileul mures-toplita (23 km), orasul statiune sovata (40km), statiunea balneo-clima
[ Citeste mai mult ]
Categorii afaceri Meniu
 
Anunturi sponsorizate Google
live
..pe 16 Jul 2008
oferta Am adaugat in oferta Restaurant.
logo
Ultimele produse actualizate
Hotel
Hotel
Hotel Restaurant Central este o unitate hoteliera situata in centrul orasului la o distanta de 100 de metri de intersectia principala a Municipiului Reghin..
Restaurant
Restaurant
Capacitatea restaurantului este de 100 de locuri si poate asigura mese organizate cum ar fii : Nunti, Boteze, Intalnirii de afaceri, Zile Onomastice sau..soft restaurant mese restaurant
Bar
Bar
In incinta unitatii functioneaza si "Bar Central", un local Non-Stop in care intr-o ambianta placuta se pote servi cele mai fine bauturi, cele mai..
..pe 16 Jul 2008
oferta Firma SC GLIGA COMIMPEX SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti turism reghin, cazare reghin, rezervari camere reghin.
..pe 16 Jul 2008
oferta Am adaugat in oferta Hotel.
Categorii in care apare firma
28 July 2015 08:46:50 PM