follow Firme » Turism » Pensiuni » Pensiuni MURES
  home     Pensiuni   Pensiuni MURES
Back on top
Logo SC GLIGA COMIMPEX SRL

SC GLIGA COMIMPEX SRL

MURES

turism reghin, cazare reghin, rezervari camere reghin

telefon 0265 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta
Activitate: Hotel restaurant central este o unitate hoteliera situata in centrul orasului la o distanta de 100 de metri de intersectia principala a municipiului reghin. infintat in anul 2000, hotelul central este amplasat intr-o regiune de unde putem aminti cateva puncte de interes, rezervatia peisagistica defileul mures-toplita (23 km), orasul statiune sovata (40km), statiunea balneo-clima
[ Citeste mai mult ]
Categorii afaceri Meniu
 
Anunturi sponsorizate Google
live
..pe 16 Jul 2008
oferta Am adaugat in oferta Restaurant.
logo
Ultimele produse actualizate
Hotel
Hotel
Hotel Restaurant Central este o unitate hoteliera situata in centrul orasului la o distanta de 100 de metri de intersectia principala a Municipiului Reghin..
Restaurant
Restaurant
Capacitatea restaurantului este de 100 de locuri si poate asigura mese organizate cum ar fii : Nunti, Boteze, Intalnirii de afaceri, Zile Onomastice sau..mese restaurant scaun restaurant
Bar
Bar
In incinta unitatii functioneaza si "Bar Central", un local Non-Stop in care intr-o ambianta placuta se pote servi cele mai fine bauturi, cele mai..
..pe 16 Jul 2008
oferta Firma SC GLIGA COMIMPEX SRL s-a alaturat comunitatii Afacerist.ro. In oferta gasiti turism reghin, cazare reghin, rezervari camere reghin.
..pe 16 Jul 2008
oferta Am adaugat in oferta Hotel.
Categorii in care apare firma
6 July 2015 04:02:37 AM