Butoaie din lemn de la 9 firme

Firme butoaie din lemn

Butoaie din lemn. Lista firmelor care au in oferta butoaie din lemn cuprinde 9 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 9.
logo

Butoaie lemn

.. arad, producator butoaie, butoaie tuica, butoaie vin BUTOAIE DIN LEMN DE STEJAR - BARICURI 225 Litri si 300 Litri..... 225 Litri si 300 Litri...

SC BARIK AVRAM SRL

- ARAD
logo

Butoaie lemn, butoaie de lemn

Butoaie

. Firma noastra produce butoaie din lemn de stejar sau salcam pentru depozitarea vinului si a produselor alcoolice; cazi, ciubere,.... - produce BUTOAIE STEJAR,Oak barrels, CAZI,DOAGE in jud.Arad - butoaie pentru varza..Oferim Butoaie..

AF AVRAM TRAIAN

- ARAD
fara logo

Butoaie lemn, butoaie lemn

Reparatie butoaie lemn 5000 L - Butoaie lemn

Butoaie 2-500 L - Butoaie lemn

. Achizitionat debitat si confectionat butoaie lemn pentru pastrarea bauturilor alcoolice. confectionez butoaie cu o capacitate de.... fantana, ciubere, ciubere lemn ..Oferim Reparatie butoaie lemn 5000 L - Butoaie lemn, Butoaie 2-500 L - Butoaie lemn..

NICOLESCU NICOLAE PFA

- ARGES
logo

Butoaie lemn

.. viu, aparate sudura, pistol aer cald, pistol vopsit, butoaie lemn, butoaie stejar ......

SC TERMOMEC DIOR SRL

- BUZAU
fara logo

Butoaie lemn

. II PETELEU TEODOR, producator butoaie pentru vin din lemn de stejar si fragar(dud). Realizam butoaie pentru vin cu capacitate de.... lemn stratificat, usi interior lemn ..

PETELEU TEODOR I.I

- ALBA
logo

Butoaie lemn

Cazi lemn

. Firma noastra se ocupa cu reconditionarea totala a butoaielor din stejar indiferent de capacitate. Se acorda garantie si factura !......Oferim Cazi lemn..

GYA TRANSPORTER 2005 SRL

- ARGES
fara logo

Butoaie lemn, butoaie lemn brasov

. Vindem butoaie de stejar, 360 l, pret 500 ron neg. + suporti, vindem butoaie polipropilena, 200 l, pret 300 ron neg. + suporti,.... brasov, aer conditionat brasov ..

ALSIM GEO SRL

- BRASOV
logo

Butoaie lemn, butoaie lemn stejar

. Sc butirom baril srl se ocupa cu prelucrarea butoaielor din stejar de 225l si 300l pentru invechirea vinului si a coniacului.......

SC BUTIROM BARIL SRL

- ARGES
logo

Butoaie de lemn

. Sc nek 2001 srl produce butoaie de lemn de stejar si salcim folosite la depozitarea bauturilor alcoolice sau alimentare. aceste se......

SC NEK 2001 SRL

- SIBIU

Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Butoaie salcam (ARGES) - 12 Jun
Buna ziua, As dori o oferta pentru Butoaie salcam. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori un pret pt butoaiele de 15 litri. Multumesc!

Butoaie lemn diverse capacitati - Butoaie lemn (ARGES) - 31 Mar
Buna ziua, As dori o oferta pentru Butoaie lemn diverse capacitati - Butoaie lemn. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Butoaie pentru vin (ARAD) - 15 Mar
Buna ziua, As dori o oferta pentru Butoaie pentru vin. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. as dori sa stiu daca sunteti interesati de vanzare in spania si care este pretul? am fi interesati de cel putin 500 -600 bucati. Multumesc!

Butoaie lemn 30 L - Butoaie lemn (ARGES) - 22 Jan
Buna ziua, As dori o oferta pentru Butoaie lemn 30 L - Butoaie lemn. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Butoaie lemn 5 l - butoaie lemn (ARGES) - 18 Dec 2013
Buna ziua, Cat costa un butoi de 5l? Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro