Carduri hotel de la 3 firme

Firme carduri hotel

Carduri hotel. Lista firmelor care au in oferta carduri hotel cuprinde 3 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 3.
logo

Carduri acces hotel

.. mochete si covoare; parchet; elemente ornamentale; carduri de acces hotelier.. design interior prahova, amenajari interioare......

SC MAISON DE REVE SRL

- PRAHOVA
logo

Carduri acces hotel

.. camere hotel, senzori de fum, cartele magnetice, carduri ic, rf carduri, mifare card, temic card, televizoare crt, tv lcd,......

SC ROBAL CONSTRUCT SRL

- CALARASI
logo

Carduri hotel

.. carduri tip legitimatii, carduri fidelizare, carduri hotel, carduri cu banda magnetica :: CARD ID :: tipografie.... carduri pentru cumparaturi, carduri pentru evenimete, carduri de membru, carduri pvc fidelizare,..

SC CARD ID PRINT SRL

- IASI

Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Carduri de fidelitate pacientilor (ARAD) - 22 Jul
Buna ziua, dorim sa acordam carduri de fidelitate pacientilor. Astept sa ma contactati in vederea stabilirii amanuntelor sau a variantelor de colaborare. Multumesc si va doresc o zi buna.

Imprimanta Carduri Fargo Persona - Imprimante carduri (CLUJ) - 12 Jul
Buna ziua, As dori o oferta pentru Imprimanta Carduri Fargo Persona - Imprimante carduri. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Cititor de carduri ACR128 DualBoost Contactless Smart Card R (MURES) - 11 Jul
Buna ziua, As dori o oferta pentru Cititor de carduri ACR128 DualBoost Contactless Smart Card R. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Carduri de fidelitate (ARGES) - 17 Jun
Buna ziua. As dori sa-mi trimiteti o oferta de carduri de fidelitate pt. o farmacie mica, din mediul rural, care intentioneaza sa-si recupereze pacientii atrasi de lanturile de farmacii din oras. Realizati cardurile, implementati si programul in programul de operare existent din farmacie, oferiti consultanta juridica , etc.? Am inteles ca trebuie facute niste acte la notar, sau asa ceva .Va multumesc pentru timpul acordat si astept raspunsul dv.

Oferta carduri din pvc (PRAHOVA) - 5 Mar
Buna ziua, M-ar interesa o oferta pentru 300 carduri din pvc care sa contina un numar unic de identificare pentru copiii ce vor participa la antrenamentele de baschet ale echipei Asesoft junior. Va multumesc si astept o veste din partea dumneacoastra!


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro