Conducta polietilena de la 1 firme

Firme conducta polietilena

Conducta polietilena. Lista firmelor care au in oferta conducta polietilena cuprinde 1 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 1.
logo

Conducta polietilena

.. folie solar, folie sere, seminte legume, seminte flori, conducta polietilena, conducte de picurare, instalatii irigatii,.... irigatii, echipamente irigatii, sisteme irigare, conducte de picurare, sisteme irigare prin picurare, sisteme..

SC AGRO PATAKI SRL

- SATU-MARE

Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Europubele din polietilena - Europubele (OLT) - 22 Jul
Buna ziua, As dori o oferta pentru Europubele din polietilena - Europubele. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Realizare bransarii la conducta de apa miroslava (IASI) - 21 Jun
Vreau sa ma bransez la reteaua de apa si vreau o firma care poate face acest lucru distanta este de 350m de la conducta principala nu aveti de facut subtraversare dca sinteti interesat astept sa ma contactati

CERERE OFERTA GRANULE POLIETILENA (ARAD) - 18 Jun
Buna ziua, As dori sa stiu daca aveti pe stoc BRALEN VA 20-60 sau PETILEN I22-19T. Daca aveti, va rog, sa imi faceti o oferta de pret si sa imi trnsmiteti modalitatile de livrare si eventual cantitatea disponibila a fi livrata. In asteptarea raspunsului dumneavoastra, va doresc o zi cat mai placuta!

Europubele din polietilena - Europubele (OLT) - 12 May
Buna ziua, As dori o oferta pentru Europubele din polietilena - Europubele. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Placa polietilena PE (SUCEAVA) - 28 Mar
Buna ziua, As dori o oferta pentru Placa polietilena PE de joasa densitate LDPE de grosime de 2 mm culoare natur. Multumesc!


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro