Constructii case lemn BUCURESTI de la 13 firme

Firme constructii case lemn Bucuresti

Constructii case lemn Bucuresti. Lista firmelor care au in oferta constructii case lemn, cu sediul in judetul Bucuresti, cuprinde 13 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 13.
logo

Constructii case lemn

Casa 833-207

Casa 782-259

.. vis incepe cu o plimbare intr-un cartier rezidential.. constructii case ieftine bucuresti, proiecte case bucuresti, constructii.... lemn Case de caramida Parteneri: Incepand cu 2014 firma noastra va ofera si constructii din caramida cu..Oferim Casa 833-207, Casa 782-259..

DRUMMOND CONSTRUCTION SYSTEMS SRL

logo

Constructii case lemn

.. pavaj, piatra naturala, demolari cat si constructii case din lemn, caramida, bca. pentru mai multe informatii......

SC MORARU PREST CONSTRUCT SRL

logo

Constructii case lemn

. Societatea se ocupa cu executia instalatiilor in constructii. Suntem o societate de instalatii si constructii cu sediul in......

SC DON AMBIENT SRL

logo

Constructii case lemn

.. case de lemn bucuresti, exportator case de lemn, constructii case de lemn bucuresti, firme constructii case de lemn, cabane.... din busteni ..

SC CASANATURAVERDE SRL

logo

Constructii case lemn, case lemn la cheie

Case lemn

CASE DIN LEMN

. Constructii case rezidentiale si comerciale pe structura din lemn o metoda rapida si economica de constructie, mansardari,.... - Case ecologice - Case din lemn - Constructii case lemn- Proiecte case din l Performante Case habitat..Oferim Case lemn, CASE DIN LEMN..

PRO MOB COM SRL

logo

Constructii case lemn rotund, constructii case lemn rotund

.. case pe terenul clientului sunt minime desii aceste constructii nu sunt cunoscute, preturile pentru o casa sunt mai mici decat.... mese, banci case din lemn in sistem american, case din lemn clasice din caramida in cadre de beton,..

SC MONOLIT HOUSE INVEST SRL

fara logo

Constructii case lemn

. Compania este axata pe constructii si instalatii, avand un colectiv de profesionisti cu experienta si reputatie in domeniile in......

SC BEST BUILDING SOLUTIONS SRL

logo

Constructii case lemn

.. timp scurt de executie si la un pret scazut fata de constructiile din caramida.. case din lemn, case ieftine, sarpanta din.... vanzare case ieftine, vanzare case ieftine bucuresti, case de locuit, case de vacanta, case de gradina,..

SC BIANCA INTERNATIONAL SRL

logo

Constructii case lemn

. S.c.casa buna constructii s.r.l. ca partener al grupului de firme amvic va propune sistemul de constructie amvic este o tehnica de.... ..

SC CASA BUNA CONSTRUCTII SRL

logo

Case lemn bucuresti, case lemn

.. proprietate intelectuala asupra unui sistem modular de constructii bazat pe domuri geodezice si asupra solutiilor tehnice.... STAR DOME - Case din lemn modulare, arhitectura sustenabila, domuri geodezice..

SC STARDOME SRL

logo

Case lemn la rosu, case lemn la cheie

.. sere si oferta speciala !piscine, sisteme moder. constructii case, constructii vile, lucrari de constructii bucuresti,.... case vacanta la rosu, case lemn la cheie, case lemn la rosu, case din caramida, termoizolatii cu..

SC OMNICOM R H SRL

logo

Case lemn bucuresti

. Societatea noastra executa lucrari de constructii la rosu si la cheie,constructii ansambluri de vile la cheie,constructii......

SC ALFA REAL CONSTRUCT SRL

logo

Case lemn la cheie

. Producem si comercializam constructii din lemn masiv, locuinte permanente, case de vacanta, saune, mobilier de gradina, mic.... case lemn la cheie ..

ARIZA WOOD ART SRL


Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Constructii case din lemn si acoperisuri pentru vile si bloc (ARGES) - 15 Nov 2013
Buna ziua, As dori o oferta pentru constructii case din lemn si casute de gradina. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Constructii usoare case pe structura de lemn (ARGES) - 11 Nov 2013
Buna ziua, As dori o oferta pentru constructii usoare case pe structura de lemn, acoperisuri bloc. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Constructii de case din lemn - constructii case (PRAHOVA) - 4 Sep 2012
Buna ziua, As dori o oferta pentru Constructii de case din lemn - Constructii case. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Constructii case din lemn si acoperisuri pentru vile si bloc (ARGES) - 31 Aug 2012
Buna ziua, As dori o oferta pentru constructii case din lemn si acoperisuri pentru vile si bloc. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Constructii case din lemn si acoperisuri pentru vile si bloc (ARGES) - 22 Jul 2012
Buna ziua, As dori o oferta pentru constructii case din lemn si acoperisuri pentru vile si bloc. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro