Curierat rapid GALATI de la 3 firme

Firme curierat rapid Galati

Curierat rapid Galati. Lista firmelor care au in oferta curierat rapid, cu sediul in judetul Galati, cuprinde 3 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 3.
logo

Curierat rapid galati, curierat rapid

.. livrari plicuri, livrari colete, livrari documente, curierat rapid galati, servicii curierat rapid, firme curierat rapid, firme.... curier rapid, door to door, door to door galati, transport plicuri, transport colete ..

SC CIPCOURIER SRL

logo

Curierat rapid galati, curierat rapid

.. galati, transport colete galati, coletarie galati, curierat rapid galati, courier galati, firma curierat galati, firma.... curierat rapid, firma curierat, firma coletarie, curierat galati, curier expres galati, transport..

SC CURIER EXPRES SRL

logo

Curierat rapid international, curierat rapid intern

. Fly trans iustin activeaza pe piata de curierat din romania de relativ putin timp, dar asta nu ne impiedica sa oferim servicii de.... marfa intern, transport colete, transport plicuri, transport door to door ..

SC FLY TRANS IUSTIN SRL


Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Transport motocicleta (BUCURESTI) - 13 Mar 2012
Buna Ziua, As vrea sa iau o motocicleta din botosani si daca se poate trasporta asa ceva pana la corabia olt. Multumesc.

Curierat constanta - bucuresti plic 150 g (BUCURESTI) - 10 Jul 2011
Vreau sa trimit un plic format A4, 150 g de la Constanta la Bucuresti marti, 12.07.2011. Poate ajunge si in 2-3 zile. Care este tariful.

Ciment rapid Lafarge (CLUJ) - 20 Sep 2013
Buna ziua, Aveti ciment rapid Lafarge pentru dale puteti sa im-i spuneti pretul si la cite Kg. Multumesc anticipat.

Credit rapid (BOTOSANI) - 31 Aug 2013
Buna ziua, as dori un imprumut rapid de 2500 lei. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Cerere oferta curierat (BUCURESTI) - 20 Aug 2013
Buna ziua, Suntem o firma de bijuterii din Cluj-Napoca. V-am scris acest mail pentru a va cere o oferta de preturi pentru curierat. Deasemenea as avea si anumite intrebari: 1. Cum se face livrarea? 2. Cum calculati timpul de livrare si costul livrarii? 3. Garantia livrarii 4. Ce zone acoperiti? 5. Cum faceti cand trebuie ca la predarea coletului sa incasati bani de la cei la care ati livrat? (Ramburs) 6. Ce comisioane percepeti atunci cand trebuie sa faceti incasari de la cei la care ati livrat? 7. In cat timp realizati livrarea si de cand calculati acel timp? 8. Produsele livrate sunt asigurate de firma voastra sau cum faceti asigurarea? 9. Cum faceti cand nu ati putut livra un produs? 10. Un model de contract pentru a vedea ce obligatii si drepturi are fiecare dintre parti 11. Care ar fi pretul livrarii? Asteptam raspunsul vostru.


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro