Livrari domiciliu alimente de la 4 firme

Firme livrari domiciliu alimente

Livrari domiciliu alimente. Lista firmelor care au in oferta livrari domiciliu alimente cuprinde 4 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 4.
logo

Livrari alimente la domiciliu

.. 20:30 si 8:00 oriunde in Cluj-napoca, in fiecare zi!. livrari la domiciliu, servicii la domiciliu, cumparaturi on line cluj,......

SC NIGHT BUYERS SRL

- CLUJ
logo

Livrari alimente la domiciliu

.. alimente oradea, distributie alimente bihor, livrari alimente la domiciliu, shop online oradea, produse alimentare.... oradea, produse nealimentare oradea, cumparaturi alimente online, cumparaturi produse alimentare,..

SC KEVSERV SRL

- BIHOR
logo

Livrari alimente la domiciliu

.. produse alimentare online, produse nealimentare online, livrari alimente la domiciliu, cumparaturi alimente online, cumparaturi.... online, comenzi alimente online, comenzi online alimente, magazin alimente cluj, magazine online..

ANIANA MED SRL

- CLUJ
logo

Livrari alimente la domiciliu

.. livrare la domiciliu ploiesti, cumparaturi online, livrari bauturi la domiciliu, livrari alimente la domiciliu, casa de......

SC MIAN CENTER SRL

- PRAHOVA

Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Livrare la domiciliu alimente (BIHOR) - 21 Nov 2009
Doresc o oferta ptr. livrare la domiciliu in Oradea in zoona garii mari, toate felurile de alimente. preturi, transport, etc. In general toate conditiile ce le puteti asigura si la ce preturi. Cu stima M.P.Popescu

Cumparaturi online (ARAD) - 7 Mar 2011
AS DORI SA FAC CUMPARATURI PT SORA MEA SI SA STIU DACA POT PLATI CU CARTEA BANCARA.

Oferta livrari la domiciliu (IASI) - 1 Nov 2010
Buna ziua, As dori o oferta pentru serviciile oferite de firma Dvs. Noi am vrea ca Dvs o data sau de doua ori pe luna sa ne cumparati anumite produse: cafea, ceai,zahar, lapte, etc. Cu stima, Irina Antonese.

Ingrijire batrani la domiciliu (TIMIS) - 24 Jun
Ingrijire doi batrani(sot,sotie)ingrijire la domiciliu(bloc):asistenta medicala(procurare,administrare medicamentatie,legatura cu medicul de familie),hranire,curatenie periodica,eventual ajutor imbaiere.Astept o oferta pe email(telefon mai dificil de gasit).Batranii nu sunt imobilizati la pat dar nu pot iesi din apartament.Varsta 85 respectiv 83 ani.Boli:diabet,glaucom,(femeia)operatie sold(deplasare cadru)-barbatul.

Lapte de consum degresat (BRAILA) - 11 Mar
Buna ziua! Va adresam rugamintea de a ne transmite cea mai buna oferta comerciala pentru lapte de consum grasime 1,5-1,8% - antidot pentru salariatii nostri. Cantitatea necesara lunara aprox. 3200-3500litri (~10 livrari). Livrari : - in sapt. para : 2 livrari, marti respectiv joi x aprox. 330 litri - in sapt. impara : 3 livrari, luni, miercuri si vineri x aprox. 330 litri. Livrarea trebuie sa se faca pana la orele 9,30 dimineata. Asteptam cu interes oferta Dvs. si de asemenea dorim sa stabilim o intalnire - chiar si pentru astazi pentru decizie! in acest sens dorim sa aduceti si mostra de lapte. Va multumim.


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro