Lucrari de constructii TIMIS de la 5 firme

Firme lucrari de constructii Timis

Lucrari de constructii Timis. Lista firmelor care au in oferta lucrari de constructii, cu sediul in judetul Timis, cuprinde 5 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 5.
fara logo

Lucrari de constructii

constructii civile si industriale

. S.c. urbancod s.r.l. specializata in lucrari de constructii civile si industriale activand pe piata ca antreprenor general sau.... constructii industriale, constructii la cheie, proiectare constructii, arhitectura constructii, montaj..Oferim constructii civile si industriale..

SC URBANCOD SRL

fara logo

Lucrari constructii, lucrari constructii timis

.. timisoara, constructii civile, constructii industriale, lucrari constructii, amenajari interioare, amenajari exterioare,.... timisoara, renovari cladiri ..

SC TMV STIL SRL

fara logo

Lucrari constructii timisoara, lucrari constructii timis

.. amenajari interioare, exterioare blocuri. preluam lucrari si in judet sau in judetele vecine.echipa specializata cu inginer......

SC VERTICAL MR SRL

logo

Lucrari constructii case

.. case la rosu timisoara, case la cheie timisoara, lucrari constructii case .... pavaje, amenajari interioare, finisaje interioare, finisaje exterioare, constructii foisoare, constructii..

SC ABRUDANCONSTRUCT SRL

logo

Lucrari constructii

.. zidarie timisoara, instalatii sanitare timisoara, lucrari constructii .... instalatii timisoara, tencuieli, zidarii, zugraveli, placari gresie, placari faianta, pereti falsi, zidarie,..

SC LIPOVAL CONSTRUCT SRL


Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Lucrari de finisaje (SUCEAVA) - 16 Aug 2012
Suntem beneficiarul unui proiect comercial de tip Mall in orasul Botosani si cautam firme colaboratoare pentru executia unor lucrari de finisaje. In cazul in care sunteti interesati de o colaborare asteptam un raspuns pentru a va trimite listele de cantitati. Va multumim. Cu stima.

Casa de construit (TIMIS) - 8 Mar 2012
Buna ziua, As dori sa-mi spuneti ce preturi aveti la casa din caramida si din lemn. Multumesc anticipat.

Cerere oferta lucrari de constructii (IASI) - 23 Aug 2011
Firma pe un important proiect de investitii imobiliare din Iasi, doreste o colaborare pe baza de Contract de subantrepriza, in vederea executarii unor lucrari de constructii (atit structura b.a. cit si arhitectura - inchideri, compartimentari, finisaje). In cazul in care cererea noastra de oferta va intereseaza, va rugam sa ne contactati pe e_mail sau telefonic. Cu respect.

Constructie casa vatra dornei (SUCEAVA) - 21 Jul 2011
Buna ziua, Am vazut ca executati lucrari de constructii, as dori sa construiesc o casa cu etaj mansardat, este compusa din demisol, parter si etaj mansardat pe o suprafata de 75metri patrati. Terenul este in Vatra Dornei pe strada Silvicultorul undeva aproape de casa padurarului, pe partea stanga cum urci, raul este la baza terenului. Daca am putea sa ne intalnim, dar initial daca va trimit proiectul ati putea sa-mi faceti un pret mai mult sau mai putin sa-mi fac o idee cat ar ajunge si pentru inceput sa fie la rosu, fundatie, ridicata (fara sa fie inchisa cu geamuri si usi) si acoperita (constructia din lemn). Multumesc pentru timpul acordat. Cu respect

Imprejmuire gard si inaltare gard (BRAILA) - 4 Jul 2011
PRIN PREZENTA SOLICITAM OFERTA DVS. SI DEVIZUL DE LUCRARI PENTRU LUCRARI DE IMPREJMUIRE SI INALTARE GARD LA DEPOZITUL DE DESEURI MENAJERE AL ORASULUI. VA MULTUMIM SI ASTEPTAM SA NE CONTACTATI.


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro