Manusi zale de la 3 firme

Firme manusi zale

Manusi zale. Lista firmelor care au in oferta manusi zale cuprinde 3 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 3.
logo

Manusi zale

Manusi din zale inox pentru macelari

.. lopeti plastic, sorturi nitril, sorturi poliuretan, manusi zale, sorturi zale inox, masini de spalat, masini ascutit cutite,.... Disponibile in doua variante: cu diametrul zalei inox de 7 mm sau cu diametrul zalei inox de 4.Pentru o..Oferim Manusi din zale inox pentru macelari..

SC TEHNO FOOD COM SERV SRL

- BUCURESTI
fara logo

Manusi zale

.. tocat carne, malaxoare carne, sprituri preparare carne, manusi zale, sorturi zale, cutite profesionale, manusi bumbac, utilaje.... tenderizator electric, masini ascutit cutite, fierastrau banzic, sprit hidraulic, malaxor preparate..

PROFI PRODECK TRADE SRL

- BUCURESTI
logo

Manusi zale

.. fierastraie banzic, forme sunca, malaxoare carne, manusi zale, masini de ascutit cutite, masini de gheata, masini de.... masini de injectat, masini tocat carne, masini ambalat, utilaje carmangerie bucuresti, masini vacumat,..

RIA DO TRADING SRL

- BUCURESTI

Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Manusi din zale inox pentru macelari (BUCURESTI) - 23 Jul 2012
Buna ziua, As dori o oferta de pret pentru manusile de zale, sau orice tip de manusi cu protectie pentru taiere ce pot fi folosite la feliator pentru produse alimentare. Ma intereseaza in mod special sa fie protejate degetele, nu trebuie sa fie in mod obligatoriu din zale. Multumesc.

Manusi de protectie Skua (IASI) - 21 Jul
Buna ziua, As dori o oferta pentru Manusi de protectie Skua . Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Manusi albe bumbac (IASI) - 31 May
Manusi albe bumbac, 40 per la ce pret le achizitionez? Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Sort din zale de inox pentru industria alimentara Bat Super (MURES) - 9 Mar
Buna ziua,Am dori o oferta pentru Sort din zale de inox pentru industria alimentara Bat Super. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Manusi bumbac SIMPLE (IASI) - 25 Feb
Buna ziua, As dori o oferta pentru Manusi bumbac SIMPLE. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Ma intereseaza daca se pot folosi pentru ospatari la servire!


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro