Masini de stantat de la 13 firme

Firme masini de stantat

Masini de stantat. Lista firmelor care au in oferta masini de stantat cuprinde 13 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 13.
Firme PremiumFirme Premium masini de stantat
SC DASOTA COM SRL (BRASOV) www.dasota.ro
Sc dasota com srl infintata in 1997 se ocupa de toata gama de servicii din industria tipografica. societatea est
GRAFORM SRL (CLUJ)Avand 6 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: utilaje pentru tehnica tipoigrafica si confecti
logo

Masini de stantat

.. colatoare, masini de cusut tipografice, capsatoare, masini de stantat, masini de biguit, rame de expunere, masini de developat,.... ghilotine tipografice, masini de faltuit, masini de tiparit din coala, masini de tiparit din bobina,..

SC DASOTA COM SRL

- BRASOVFirma gold  
logo

Masini de stantat, masini stantat tip pod

.. consumabile tipografice, folie imprimanta laser, masini de stantat, masini de slituit, dispozitive de indoit lame, cutite.... tipografice, folie imprimanta laser, masini de stantat, masini de slituit, dispozitive de indoit lame,..

GRAFORM SRL

- CLUJFirma bronze  
logo

Masini de stantat

Masini de stantat GNA 2 0 Professional

.. unghiulare, polizoare drepte, polizoare de banc, masini de stantat, masini de frezat, prasitoare, motocultoare, rigla.... polizoare drepte, polizoare de banc, masini de stantat, masini de frezat, prasitoare, motocultoare, rigla..Oferim Masini de stantat GNA 2 0 Professional..

ROTAKT SRL

- VALCEA
logo

Masini de stantat

.. utilaje prelucrarea lemnului, strunguri metal, masini de stantat, truse de filetat, lanturi de transmisie, circulare lemn,.... echipamente pentru sudura, materiale si echipamente pentru instalatii electrice, rulmenti, curele de..

RTP ALPHAMETAL SRL

- NEAMT
logo

Masini de stantat perforat

Masini de stantat perforat

.. fier beton, abkanturi hidraulice, masini roluit tevi, masini de stantat perforat, prese hidraulice orizontale, masini taiat.... tamplarie lemn, strung universal, prese indoit tevi S.C. INFOMARK S.R.L. OPORTUNITATI DE AFACERI Masini..Oferim Masini de stantat perforat..

SC INFOMARK SRL

- IASI
logo

Masini hidraulice de stantat

. Firma noastra are ca obiect de activitate vanzarea de masini pentru prelucrarea la rece a tablei. in acest context euro tehnics.... stantat tabla Eurotehnics - vanzare de masini pentru prelucrarea la rece a tablei..

EURO TEHNICS SRL

- SIBIU
logo

Masini stantat tabla, masini cnc stantat tabla

.. tabla, masini debitat cu laser, masini de debitat Masini de stantat si debitat table | Data Consult.... SAFAN - producator de abkanturi servoelectrice si hidraulice si ghilotine hidraulice CNC.. linii stantare..

SC DATA CONSULT SRL

- BRASOV
logo

Masini de stantat

.. de copiat, ghilotine, masini de faltuit, capsatoare, masini de stantat, masini de laminat, pliante, mape de prezentare, panouri.... de faltuit, capsatoare, masini de stantat, masini de laminat, pliante, mape de prezentare, panouri..

BOLTIBROM SRL

- CONSTANTA
logo

Masini de stantat

.. taiat placi ceramice, foarfece, foarfece de tabla, masini de stantat, rindele electrice, aparate de masura, nivele laser,.... polizoare unghiulare, polizoare de banc, polizoare drepte, slefuitoare, slefuitoare cu banda, slefuitoare..

SC ANDRE SOFT CONSULTING SRL

- BUCURESTI
logo

Masini de stantat

.. nuci inseriere, came inseriere, masini de etichete, masini de stantat, ghilotine hartie Ghilotine hartie | naroti.ro.... automate, masini biguit manuale, sisteme de biguire, role biguire, inele biguire, role si inele biguire,..

SC NAROTI MACHINERY SRL

- BRASOV
logo

Masini de stantat

.. hidraulice, masini de bizotat, masini de tesit, masini de stantat, prese de atelier, aparate de sudura, acoperiri tamburi,.... de bizotat, masini de tesit, masini de stantat, prese de atelier, aparate de sudura, acoperiri tamburi,..

SC CHIORINO SRL

- CLUJ
logo

Masini de stantat

.. de frezat, masini de insurubat, masini de debitat, masini de stantat, polizoare, suflante aer cald, rindele electrice, ciocane.... masini de debitat, masini de stantat, polizoare, suflante aer cald, rindele electrice, ciocane..

SC BRICO INTERACTIVE SRL

- BUCURESTI
logo

Masini de stantat

.. unghiulare, foarfece tabla, amestecatoare, ferastraie, masini de stantat, masini de frezat, slefuitoare, rindele, aspiratoare,.... rotopercutoare, ciocane demolatoare, polizoare unghiulare, foarfece tabla, amestecatoare, ferastraie, masini..

SC ACTIV INDUSTRY SRL

- BUCURESTI

Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Stanta hidraulica universala pentru taiat si stantat profil (SIBIU) - 13 Jun 2012
Buna ziua, As dori o oferta pentru Stanta hidraulica universala pentru taiat si stantat profil. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Masini de stantat perforat (IASI) - 30 Apr 2011
Buna ziua, Am dori o oferta pentru Masini de stantat perforat gauri cu diam. de 18 mm. Gauri rotunde, si gauri ovale. Cu posibilitatea de a a da gauri si in profile UNP 100, 120, 140, 160,

Masini automate de ambalat faina la pungi - Masini de ambalat (CLUJ) - 20 Jul
Buna ziua, As dori o oferta pentru Masini automate de ambalat faina la pungi - Masini de ambalat. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Masini automate de ambalat faina la pungi (CLUJ) - 17 Jul
Buna ziua, Dorim o oferta pentru masina de ambalare faina la pungi de hartie. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Masini pentru produs gheata zapada carbonica (BUCURESTI) - 16 Jul
Buna ziua, As dori o oferta pentru Masini pentru produs gheata zapada carbonica. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. As prefera o oferta initiala pe mail, intrucat locul de munca nu imi permite sa vorbesc la telefon. Multumesc!


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro