Masini gaurit europrofile de la 1 firme

Firme masini gaurit europrofile

Masini gaurit europrofile. Lista firmelor care au in oferta masini gaurit europrofile cuprinde 1 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 1.
logo

Masini gaurit europrofile

.. utilaje frezat, masini cu cnc, masina de debavurat, masini gaurit europrofile, masini debitare cu comanda numerica, masini.... Activitatea de baza consta in proiectarea si realizare unor masini noi respectiv modernizarea..

SC CNC LATECH SRL

- BRASOV

Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Masina de gaurit adanc Mga 250 x 10000 (BRAILA) - 26 Mar 2012
Solicitam o oferta in vederea achizitionarii de catre firma noastra, a unei masini de gaurit adanc MGA 250 x 10000 second hand, de preferinta fabricatie Upetrom Ploiesti(admitem si alt fabricant). multumesc.

Cerere de oferta masini de gaurit, rotopercutoare (HUNEDOARA) - 27 Mar 2011
buna ziua va rog trimiteti oferta de pret pentru masini de gaurit, rotopercutoare, polizoare unghiulare si mari si mici, ferastrau pendular si slefuitoare. va multumim

Masina de gaurit (SIBIU) - 21 Feb 2010
VA ROG TRIMITETI PE ADRESA NOASTRA O OFERTA DE PRET PENTRU O MASINA DE GAURIT CU ACUMULATOR, POMPA SUBMERSIBILA APA UZATA AMBELE FIRMA BOSCH SAU MAKITA. VA MULTUMESC

Caut piese masina gaurit bernardo kf 45 (CLUJ) - 22 Jul
Caut pentru o masina de gaurit kf 45 arcul elicoidal, care salta capul de gaurire sus(cel care este actionat de maneta)masina este fab. 2009 0.8-1.1 kw astept un raspuns. Multumesc.

Masini automate de ambalat faina la pungi - Masini de ambalat (CLUJ) - 20 Jul
Buna ziua, As dori o oferta pentru Masini automate de ambalat faina la pungi - Masini de ambalat. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro