Polistiren ignifugat de la 3 firme

Firme polistiren ignifugat

Polistiren ignifugat. Lista firmelor care au in oferta polistiren ignifugat cuprinde 3 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 3.
logo

Polistiren ignifugat

.. de producator urmatoarele: membrana bituminoasa, polistiren ignifugat, folie polietilena, vopsea alchidica si lavabila,.... alchidica, vopsele lavabile, adezivi constructii, grunduri, vopsele, lacuri, diluanti, produse de iluminat,..

SC ISG GRUP SRL

- NEAMT
logo

Polistiren expandat ignifugat

.. marca proprie. compania se adres. membrane bituminoase, polistiren expandat, hidroizolatii, izolatii, materiale constructii,.... - termosistemul - ISOTHERMO Membrane Polistiren Termosistem Termosistemul ISOTHERMO Termosistemul ISOTHERMO..

ISOLINE INDUSTRIES

- BRASOV
logo

Polistiren expandat ignifugat

. Sc onebrand srl braila este producator de polistiren expandat cu marcile \"polystone. polistirenul verde\" eps 80 si ecothem.... Verde - Polystiren.Ro Onebrand este producator de polistiren expandat ignifugat de fatada pentru constructii,..

SC ONEBRAND SRL

- BRAILA

Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Polistiren expandat ignifugat eps (SUCEAVA) - 20 Mar 2013
Buna ziua, As dori o oferta pentru POLISTIREN EXPANDAT IGNIFUGAT EPS. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Polistiren expandat ignifugat eps (SUCEAVA) - 10 May 2011
Buna ziua, Am dori o oferta pentru POLISTIREN EXPANDAT IGNIFUGAT EPS...PT.140MP. Astept oferta dvs.Va multumim anticipat!!

Polistiren expandat 100 mm grosime ignifugat (GALATI) - 18 Jan 2010
Rugam transmiteti oferta datata pe adresa asociatiei Prietenii Pamantului pentru o cantitate de polistiren expandat ignifugat cu grosimea de 100 mm pentru suprafata de 300 mp. Ne intereseaza si transport in comuna Brusturoasa, jud Bacau. Va multumesc, Ion Zamfir

Oferta de pret caserole din polistiren expandat (BUCURESTI) - 21 Jul
Buna ziua, Va contactez in legatura cu o oferta de pret. Suntem interesati de achizitionarea de caserole din polistiren expandat cu 1 , 2 si 3 compartimente la nivel de camion. In functie de oferta d-voastra ne intereseaza sa achizitionam intre 2 - 4 camioane/luna. Va rog sa nu includeti transportul. Astept oferta d-voastra.

oferta pret izolatie polistiren (IASI) - 9 Jul
buna ziua, Va rog sa ne spuneti un pret pentru izolarea unui bloc cu 8 etaje. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro