Pompe cu roti dintate IASI de la 2 firme

Firme pompe cu roti dintate Iasi

Pompe cu roti dintate Iasi. Lista firmelor care au in oferta pompe cu roti dintate, cu sediul in judetul Iasi, cuprinde 2 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 2.
logo

Pompe cu roti dintate

.. motoare cu frana, snecuri transportoare, lanturi gall, pompe submersibile, electropompe, invertere, convertizoare de frecventa,.... membrana, variatoare mecanice de turatie, reductoare planetare, tamburi motorizati Pompe Grundfos Pompe..

SC PROCONSIL GRUP SRL

logo

Pompe cu roti dintate

.. hidraulice (cilindri, distribuitoare, filtre, motoare, pompe, grupuri hidraulice) automatizari industriale(invertere, plc, touch.... hidraulici, furtunuri ..

SC GENERAL TEHNOROM SRL


Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Pompe cu roti dintate grupa 2 vivoil (SIBIU) - 27 Mar 2013
Buna ziua, As dori o oferta pentru Pompe cu roti dintate grupa 2 VIVOIL. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Pompe cu roti dintate PARKER (BIHOR) - 4 Sep 2012
Va rog sa ne trimiteti oferta de pret pentru urmatoarele tipuri de pompe cu roti dintate PARKER: 1.Pompa cod.3339111015=1buc 2.Pompa cod.3349111296=2buc multumim!

Solicit reparatie pompe inalta presiune (BUCURESTI) - 10 Apr 2012
STIMATI DOMNI,VA ROG SA-MI COMUNICATI DACA REPARATI POMPE DE UNGERE PTR. VASELINA CU ROTI DINTATE TIP NORTEK SI DROPSA. CU MULTUMIRI.

Pompe hidraulice cu roti dintate (IASI) - 18 Aug 2010
Am dori sa stim daca faceti reparatii la pompele hidraulice cu roti dintate sau eventual daca comercializati astfel de pompe. Pe noi ne intereaseaza o pompa hidraulicea cu roti dintate cu dublu circuit de la un autogreder tip FIAT ALLIS 65.

Pompa cu roti dintate (PRAHOVA) - 12 May 2010
Buna ziua, Va rog sa-mi faceti o oferta pentru o pompa cu roti dintate cu urmatoarele caracteristici constructive: -presiunea de lucru 50 bar; -debitul 2,7 l/min; -putere motor 0,37 kw; -turatia 1400 rot/min; -intrarea si iesirea din pompa gaura filetata cu filet 1/2\" ; -arborele pompei cu diametrul 12 mm; -arbore cilindric cu pana paralelipipedica; -fixarea pompei cu 4 asuruburi m8, situate pe o flansa patrata cu distanta intre axele gaurii 60 mm. Va multumesc, Nistor Gheorghe


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro