Prefabricate din beton IASI de la 1 firme

Firme prefabricate din beton Iasi

Prefabricate din beton Iasi. Lista firmelor care au in oferta prefabricate din beton, cu sediul in judetul Iasi, cuprinde 1 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 1.
logo

Prefabricate din beton

.. betonelor si a mortarelor, fabricarea elementelor prefabricate din beton pentru constructii, elemente de tamplarie metalica,.... beton iasi, cifa beton iasi, mortare iasi, fabricare mortare iasi, producator betoane iasi, producator..

SC SPIROCA SA


Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Cerere oferta de pret Borduri prefabricate beton (TELEORMAN) - 18 Jun 2013
Buna ziua, Va rugam sa gasiti atasat la prezentul email cererea noastra de oferta pentru proiectul: constructia variantei de ocolire Mihailesti - relicitare, Numar anunt: 143395 / 30.04.2013.Va rugam sa ne transmiteti oferta dvs ferma insotita de fise tehnice completate. Borduri prefabricate beton 10 x 15 cm ml 700 Borduri prefabricate beton 20 x 25 cm ml 2,265 Multumesc.

Cerere oferta pret prefabricate beton (PRAHOVA) - 25 Jan 2013
Buna ziua, As dori sa stiu daca sunteti interesati in intocmirea unei oferte de pret pentru o licitatie a Hidro Prahova, in localitatile Campina, Banmesti si Valenii de Munte, pentru prefabricate beton in cadrul unor statii de pompare. Daca sunteti interesati, v-as ruga sa-mi transmiteti o adresa de e-maill pentru a va putea transmite documentatia. Va multumesc si astept un rapsuns din partea dumneavoastra.

Constructie cavou cu 2 locuri pe verticala (IASI) - acum 17 ore
Doresc sa-mi faceti o oferta de pret pt construirea in Cimitirul Sf. Petru si Pavel, a unui cavou cu 2 locuri pe verticala, locuri separate prin placi de beton armat. Cavoul trebuie sa aiba un capac din beton armat si mosaic .Crucea trebuie sa fie din beton armat si cu strat de mosaic si sa fie ancorata cu fier beton de baza cavoului. In mare acestea ar fi cerintele. Cred ca aveti proiecte tip ,pt autorizarea constructiei, proiect pe marginea caruia putem stabili si detaliile. Va multumesc.

oferta bordura beton 15x10x50 (GALATI) - 28 Jul
Dorim sa aflam oferta legata de produsul urmarit : bordura beton 15x10x50 , pret pe bucata cu mentionarea daca pretul include sau nu T.V.A , si daca in pretul produsului puteti face si livrare in localitatea Sendreni jud. Galati. Asteptam raspunsul dumneavoastra pe adresa noastra de e-mail. Va multumim ! Dorim sa achizitionam 150 de ml. de bordura.

Tasare sant, nivelare drum si acoperire cu beton concasat (IASI) - 25 Jul
Pe un drum cu latimea de 3.5m a fost executata extiderea conductei de gaz.pe o lungime de 60m. Santul a fost astupat dar pamantul nu a fost bine tasat si s-a lasat. Ma intereseaza o oferta de pret pentru tasarea santului, nivelarea drumului si acoperirea cu beton concasat sau piatra sparta. Va multumesc.


Alte liste cu firme


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro