Prefabricate din beton IASI de la 1 firme

Firme prefabricate din beton Iasi

Prefabricate din beton Iasi. Lista firmelor care au in oferta prefabricate din beton, cu sediul in judetul Iasi, cuprinde 1 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 1.
logo

Prefabricate din beton

.. betonelor si a mortarelor, fabricarea elementelor prefabricate din beton pentru constructii, elemente de tamplarie metalica,.... beton iasi, cifa beton iasi, mortare iasi, fabricare mortare iasi, producator betoane iasi, producator..

SC SPIROCA SA


Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Cerere oferta de pret Borduri prefabricate beton (TELEORMAN) - 18 Jun 2013
Buna ziua, Va rugam sa gasiti atasat la prezentul email cererea noastra de oferta pentru proiectul: constructia variantei de ocolire Mihailesti - relicitare, Numar anunt: 143395 / 30.04.2013.Va rugam sa ne transmiteti oferta dvs ferma insotita de fise tehnice completate. Borduri prefabricate beton 10 x 15 cm ml 700 Borduri prefabricate beton 20 x 25 cm ml 2,265 Multumesc.

Cerere oferta pret prefabricate beton (PRAHOVA) - 25 Jan 2013
Buna ziua, As dori sa stiu daca sunteti interesati in intocmirea unei oferte de pret pentru o licitatie a Hidro Prahova, in localitatile Campina, Banmesti si Valenii de Munte, pentru prefabricate beton in cadrul unor statii de pompare. Daca sunteti interesati, v-as ruga sa-mi transmiteti o adresa de e-maill pentru a va putea transmite documentatia. Va multumesc si astept un rapsuns din partea dumneavoastra.

Pret beton B250 (C16/20) + Pompa (IASI) - 8 Jul
Buna ziua! Ma intereseaza, incepand cu 1 August, cam 100 mc beton B250, si 9-10 turnari cu pompa. Ce pret imi oferiti, va rog? Cu respect,

Matrite beton amprentat SUA Roman Slate FM-H1M2N - Pavaje (BUCURESTI) - 2 Jul
Buna ziua, As dori o oferta pentru Matrite beton amprentat SUA Roman Slate FM-H1M2N - Pavaje. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Spargere beton, incarcare transport, eliberare teren (BRASOV) - 1 Jul
Am un teren de 1500 mp pe care exista o platforma de beton de 1000 mp cu grosimea de 20cm. Ma intereseaza pretul info de eliberare a terenului (spargere beton incarcare transport). Cu respect.


Alte liste cu firme


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro