Promovare imagine de la 2 firme

Firme promovare imagine

Promovare imagine. Lista firmelor care au in oferta promovare imagine cuprinde 2 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 2.
logo

Promovare imagine firme

.. consultanta protectia muncii, consultanta in turism, promovare imagine firme, firme consultanta sibiu, interventie calamitati,.... calamitati, servicii paza sibiu, servicii protectie sibiu, paza sibiu, sisteme de alarma, supraveghere..

SC V&M SERV SRL

- BUZAU
logo

Promovare imagine

.. campanii comunicare interna, media relations, branding, promovare imagine, managementul crizelor, servicii promovare imagine,.... servicii tuturor organizatiilor.. relatii publice, relatii media, management evenimente, comunicare..

SC D AVANTAGE CONSULT SRL

- CLUJ

Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Sistem supraveghere video (IASI) - 15 Apr 2013
Doresc sa primesc o oferta tehnica si de pret(separat pentru montaj),ptr. un sistem de supraveghere cu: -9 camere ptr.exterior,captare imagine si pe timp de noapte. - unitate de captare imagine cu posibilitate de stocare date de 30 zile. - posibilitate redare imagini stocate pe monitor PC sau TV. - cabluri alimentare cca. 100 ml - cabluri transmisie date cca. 100 ml Multumesc mult ptr. promptitudine.

Cutii sandwich triunghiulare (BUCURESTI) - 3 Feb 2013
Doresc adresa mag. de prezentare-vinzare unde sa gasesc ambalaje pt. sandwich triunghi--urgent..eveniment in desfasurare cu posibilitate de promovare afacere.Astept raspuns-multumesc -o zi cit mai buna.

Promovare web (IASI) - 10 Jul 2012
Buna ziua, As dori o oferta pentru Promovare web. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Cerere oferta tricouri (HUNEDOARA) - 5 Jan 2012
Buna ziua, As avea nevoie de un pret pentru 500 si 1000 tricouri, culoare verde, diverse marimi si un termen de livrare. Deocamdata nu va pot specifica marimile necesare, intrucat proiectul la care lucram nu este definitivat. Este vorba de o campanie de promovare in mediul rural. Multumesc mult si astept raspunsul dvs.

Pret matrite lumanari (BUCURESTI) - 3 Feb 2011
Buna ziua, As dori sa stiu care este pretul pentru matritele pt lumanari, si daca este vorba de cele din imagine. multumesc


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro