Scari lemn VALCEA de la 1 firme

Firme scari lemn Valcea

Scari lemn Valcea. Lista firmelor care au in oferta scari lemn, cu sediul in judetul Valcea, cuprinde 1 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 1.
fara logo

Scari lemn

.. etc.); usi interioare (deschidere normala, culisante); scari interioare; balustrade din lemn; usi exterioare precum si mobilier.... lemn, mobila lemn masiv, mobilier valcea, mobila valcea ..

FLORESCU ELENA ANCA I.I.


Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Scari interioare elicoidale - Scari Interioare Lemn (CARAS-SEVERIN) - 29 Jan
Buna ziua, As dori o oferta pentru Scari interioare elicoidale - Scari Interioare Lemn. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!Ma intereseaza o scara spirala cu trepte din fag cu inaltimea de 2,45 m si deschidere de 1,20m/1,00m la ce pret este

Scari interioare lemn masiv (VRANCEA) - 20 Jul 2013
Scari interioare de lemn masiv stejar pret. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Balcoane exterioare - balustrade lemn (NEAMT) - 20 Jul 2013
Buna ziua, As dori o oferta pentru Balcon exterior si balustrada pe o parte si pe alta la scari.Diametru balconului este:lungime-4,45 si latime :90.La scari diametrul este de 1,70 pe o parte si pe alta.Culoarea sa fie maro inchis si balconul sa fie cu 5 capriori cu diametrul de 12 pe Culoarea12 si cu scandura, la fel si la scari. Multumesc!

Scari din lemn interioare - scari din lemn (NEAMT) - 21 May 2013
Buna ziua, As dori o oferta pentru Scari din lemn interioare - Scari Din Lemn. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Usa de interior si scara lemn (SUCEAVA) - 15 Apr 2013
Cat costa o usa de 2.05 pe 0.90 de interior si m-ar interesa cat ar ajunge o scara de lemn cu paustra si mana curenta de0.70 latimea scari la o inaltime de 2.30. Multumesc.


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro